Cupralexet szedek panikbetegsegre. Mennyi ido szukseges, hozza, hogy tunetmentesnek erezzem magam? es hogy a szexualis vagyam is visszatarjen?
Igen, cipralexre gondoltam..
most masfelet szedek naponta es frontint melle, mert a sanaxtol eleg rosszul voltam..
Mar kb 6 hete szedem, valamivel jobban vagyok , de sajnos kedvem , meg mindig nem sok mindenhez van..
ezek a sz-rok csak elnyomják a tüneteid,de a problémád attól még ott lesz! a legnagyobb butaság ilyen gyógyszereket szedni, a pszichiáterek jó része meg magasról tesz a lelkedre, csak felírja a gyógyszert és ezzel el is van intézve... jobb lenne tényleg a neuroptim,vagy eljárni pszichoterápiára,ami TÉNYLEG meggyógyít,lelkileg is, és nem nyom el,nem leszel tőle kábult,mint ezektől a sz-roktól,ráadásul pénzben is van azért a kettő közt különbség...ha elfogadsz egy tanácsot egy gyógyult pánikbetegtől: hagyd abba a gyógyszereket,és csinálj végig intenzíven egy pszichoterápiát. Hidd el nekem,hogy sokkal többet ér,anyagilag és,és ettől a problémád megoldódik(!), a lelked is jobban lesz,míg ezek a gyógyszerek csak elnyomják a bajt,de megoldani nem oldják meg.
24/L,már gyógyult pánikbeteg
Koszonom a hozzaszolasokat..
Sajnos a terapia dolog nem kivitelezheto nalam, mert kulfoldon elek es itt ez anyagilag eleg megterhelo lenne..
Ra kell hagyatkoznom sajnos a gyogyszerekre..
Szia,
Az előbb írtam egy másik pánikos kérdésre is a következőt:
"Itt találsz egy olyan visszajelzést (az első), ami hasonló tünetekről számol be, mint a Tiéd.
Ő 15 éves korától 33-ig csak gyógyszerrel -grandaxin- tudott felszállni tömegközlekedésre Bp-en. Másfél hónap terápia után már nem vett be gyógyszert és ugyan még rosszul volt, ha felszállt, de már tudta kezelni az állapotát és nem szállt le idő előtt. Fél év után kidobta a gyógyszert és azóta sem jött elő a problémája -és más sem helyette.
A terap én voltam hozzá, de nem azért írtam, mert pénzt akarok szerezni, hanem mert tudom, hogy van megoldás. Ha gondolod ajánlok magam helyett mást, viszont azt csak privát mailben."
Azt írod, hogy külföldön élsz: szerintem ott is találsz megfelelő terapeutát. Ha megoldást szeretnél és nem csak "tünetmentességet".
Szerintem nézz körül, mert pl. egy régóta USA-ban élő ismerősömö is talált egy olyan pszichiátert, aki -tudván, hogy nincs sok pénze (adminisztrátorként dolgozik, egy cégnél)- jelentős kedvezményt adott neki az óradíjból, amit ki tud fizetni.
Kérdés, hogy Neked mennyit ér meg a gyógyulásod!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!