Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak ki tanítja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak ki tanítja, hogy a kezdeményezés kizárólag a fiúk "DOLGA", és hogy ilyenkor nekik egyre ridegebben kell viselkedniük?

Figyelt kérdés

Egyfelől sokszor hallhatjuk, olvashatjuk a fórumon, hogy volt itt meg ott egy ilyen helyes fiú, aki hú-de-nagyon tetszett a lánynak, de aztán nem lett semmi, mert a kezdeményezés a fiú "DOLGA", és hogy nehogy már a lány akár csak megszólítsa a fiút, mert hogy ő bizony azt nem fogja.

Másfelől pedig miért csinálja azt rengeteg lány, hogy mikor látható, hogy érdekli a fiút, még akkor is ha kölcsönös az érzés, gyakran a lány egyre csak tartja a távolságot, egyre ridegebbnek, elérhetetlennek mutatja magát. Mintha ez annyira működőképes taktika lenne. (Nem az.)

Kérdésem, hogy ezeket honnan tanulják a lányok? Kislány korukban a mesékből? Én is ismerek pár mesét, de nekem nem rémlik ilyesmi. Mert oké, hogy a királyfi kezdeményez a királylánynál/parasztlánynál, de nem emlékszem olyanra, hogy a lány mindenképp köröket akart volna futtatni a fiúval.

Anyukájuk tanítja őket? Ebbe látnék némi rációt, de nem gondolom valószínűnek, ahogy az anyuka mondja a kislányának, hogy "figyelj lányom, te soha ne szólítsd meg a fiút, soha de soha ne add tudtára, hogy bejön neked, maximum csak nézzél a szemébe. Illetve ha udvarolni kezd valamelyik, mindenképp mutasd egyre elérhetetlenebbnek magad." Nehéz elképzelni, hogy így tanítja egy anya a lányát.

Média lehet? Áhh, az biztosan nem, hát az konkrétan azt üzeni, hogy viselkedj minél rib@ncosabban, az biztos nem.

Akárhogy is gondolkodom, a legvalószínűbb, hogy a lányok ezt 13-14-15 évesen EGYMÁSTÓL tanulják el, és amolyan íratlan szabályként él közöttük. Vagy inkább az még valószínűbb, hogy félnek, hogy a többi lány lekurv@zza őket, ha nyíltan vállalják érzéseiket a fiúk felé, így ez amolyan "nézzétek, én vagyok a legnagyobb anti-kurv@", üzenve a többi lánynak, hogy ne adja magát könnyen.

2012. okt. 12. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

Kedves 7es válaszadó!

A NORMÁLIS NŐK mosnak, főznek, takarítanak, igaz, gyereket csak későn szülnek, mivel azt el is kell tartani, és minimálbérből nem lehet. Valamint sok munkahelyen szívóznak a nőkkel, ha elmennek gyedre, kirúgják őket. Az én szakmámban pl már felvételinél kérdezik a gyermekvállalást. Ha valaki 2-3 éven belül szeretne, fel sem veszik.

Ilyen kérdésekben nem a ribancokat kell alapul venni. Igaz, nemi identitásukban nők, de jellemükben egyáltalán nem.

2012. okt. 17. 20:08
 12/15 Fülünyúl ***** válasza:

Nem a kezdeményezéssel van a gond, hanem azzal, hogy a kedves lányok többsége nem tud megfelelő jelzéseket leadni. Azt hiszik, hogy tudnak, de nem. Ezért a férfi aki tetszene neki, nem fog odamenni hozzá kezdeményezni, mert nem kapja meg egyértelműen a jelet, hogy mehet. Égni meg elutasításért pedig senki nem megy oda senkihez. Csak ezt a lányok előszeretettel elfelejtik. Úgyhogy a tisztelt hölgyek igazán elsajátíthatnák az egyértelmű "tetszel-gyereide" jelzéseket, és akkor a férfiak fognak kezdeményezni.

A nők egyik legnagyobb baja az, hogy szerintük mindenki gondolatolvasó, és minden szó vagy jel nélkül kitalálják álmaikat. És persze csalódottak, ha nem találják ki. Ez a gondolatolvasós dolog azonban az élet minden területén igaz a nőkre. Ez tény, hiába is próbálja valamelyik kedves leány megcáfolni. Nekik is meg kellene tanulni megfelelően kommunikálni, jelezni, és párkapcsolatban is elmondani mindent mire vágynak. Tán kevesebb "csalódás" érné őket, hogy nem találták ki gondolataikat.

2012. okt. 20. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:

én nem viselkedek ridegen, ha tetszik valaki. adok jeleket, pl szemezek vele. DE nem fogok kezdeményezni és randira hívni nő létemre. lehet, hogy furcsa világban élünk, de én még szeretnék hinni abban, hogy a pasi udvaroljon a nőnek, és ne fordítva. jó hogy nem a nő kéri már meg a pasi kezét...

nem értem a férfiakat... itt sírnak, hogy a nők egyre több terepen átveszik a helyüket (férfias munkát végezhet nő is, már f*sz se kell a gyereknemzéshez, stb), ugyanakkor elvárják, hogy a nő is kezdeményezzen és udvaroljon? furcsa.

2012. okt. 20. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#12: egyetértek

Még annyit hozzátennék, hogy az a lány, akinek udvarolok és elkezdi játszani az elérhetetlent, azt úgy hagyom ott mint eb a szaharát. Tudom, hogy a lányok egymásnak azt tanácsolják, hogy hadd küzdjön a srác, légy elérhetetlen, annál jobban fog szeretni, de ez TÉVHIT. Ez egy kib*szottul elriasztó viselkedés. Igenis az udvarlónak is kell a pozitív visszajelzés és az érzések viszonzása, különben lefalcol a francba aztán lehet picsogni, hogy jaj ezek a férfiak. Néha az álomvilág helyett a nők is állhatnának két lábbal a földön.

2012. okt. 20. 16:45
 15/15 anonim válasza:
Az állatvilágban is általában a hímek kezdeményeznek, nekik kell bebizonyítaniuk a nősténynek, hogy génkészletük érdemes a továbbörökítésre. Nem ritkán a hímek még egymással is megküzdenek a nő kegyeiért vagy különféle díszes-csicsás táncot lejtenek, fészket építenek... Szerintem ez természetes, mivel a nősténynek viszonylag sok időt kell feláldoznia a közös utódért (terhesség, nevelés), így nem csoda, hogy a hímeknek bizonyítaniuk kell rátermettségüket. Az embereknél is lehet hasonló motiváció, legalábbis tudat alatt biztos.
2012. okt. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!