Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet kezdeményezni egy...

Hogy lehet kezdeményezni egy teljesen idegen lánynál? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A nevén kívül semmit sem tudok róla. Egy suliba járunk, nincs közös ismerősünk, naponta csak 1-2x látom, neten nem elérhető, szinte mindig társaságban van. Az nyilvánvalóan nem lenne sikeres próbálkozás, ha csak úgy odamennék hozzá és beszélgetni próbálnék(talán ha szerencsés vagyok, akkor nem égetem le magam és nem néz értetlenül sem, de erre is kevés esélyt látok.

2012. szept. 6. 19:47
 1/3 anonim válasza:
53%
egyszerű meg kell ismerkedj valakivel abból az osztályból lehet fiú is . ki kell nézni mikor az új haverod a csajjal beszel oda mész bemutatkozol (megpuszilod az arcát) beszélgetek elkéred a számat és ennyi :D
2012. szept. 6. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez, hogy valakivel megismerkedek az osztályából, kb ugyanakkora problémát jelent, mint hogy a csajjal ismerkedjek.. Ha előzmény nélkül rám ír egy idegen csaj, és barátkozik velem, akkor feltételezem, hogy akar tőlem valamit. Ugyanezt gondolnám, ha fiú írna rám így, mert ki az, aki csak úgy ráír egy ismeretlen emberre, hogy barátkozzon vele?
2012. szept. 6. 20:00
 3/3 anonim válasza:
Szerintem az első úgy értette, hogy személyesen ismerd meg azt a fiút, ne interneten. Az úgy tényleg furcsa lenne neki. Mondjuk szünetben odamész egy sráchoz, aki kb normálisabbnak tűnik és beszélj vele vagy vásároljatok egy boltban és szólítsd meg vagy akármi. Legyél ötletes.
2012. szept. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!