Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem mertek kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
fiú,lány,kezdeményezés
2012. szept. 3. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én merek.csak van 1-2 elég bunkó visszautasítás.ami kicsit megingat néha
2012. szept. 3. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Én merek. De ritkán kell, mert a csajok elég hamar rámszállnak:D:D 24F
2012. szept. 3. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Mert a lányok egy része(NEM MINDENKI!) bunkó,flegma,visszautasító,vagy képtelen érthető jeleket adni.Nem látunk a fejetekbe..és képzeld van vesztenivalónk,például az önbecsülésünk.16/F
2012. szept. 3. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Mert sokszor megalázóan utasítják vissza az embert.
2012. szept. 3. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Én is merek. Nekem speciel az utóbbi szűk 1 évem másból sem állt, mint hogy próbálkoztam. Személyesen, társkeresőn, neten stb. És eredménytelenül! Az szokott sz.rul esni, amikor az adott lány még egy elutasító válaszra sem méltat. Olyanok ezek a lányok, hogyha nincs jelentős vagyonod, vagy megnyerő külsőd, akkor nem is érdekled őket, nem kíváncsiak rá. Kezdek nagyon kiábrándulni abból, hogy mindig csak én kezdeményezek.
2012. szept. 3. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Én kivárok ha tetszek egy csajnak úgyis jelzi.
2012. szept. 3. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert kicsi és csúnya vagyok, ezért borítékolható a visszautasítás.
2012. szept. 3. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
mert nem akarok azert h 2nap utan lelepnek szo nelkul..
2012. szept. 3. 20:25
 9/13 anonim válasza:
nyáron összeszedtem magam mondjuk azt hogy felnőttem agyilag is... végre megértettem hogy nincs semmi vesztenivalóm... erre a csaj képtelen visszaírni :S ilyenkor azt mondom h ezért kezdeményezzek hogy csak romboljam az önmagamról megalkotott véleményt? legalább legyen arra képes hogy annyit mond: húzz a fszba
2012. szept. 3. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
a legtobb sajnos ilyen.. de vannak kivetek, nekem 1ik nagyon jo baratom egy lany
2012. szept. 3. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!