Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a jó nő egyet jelent a feltűnővel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, jó alakom van, bár nem vagyok nagyon vékony (170 cm 60 kg), nem festem a hajam, szőkésbarna, derékig érő. Igyekszem igényesen, de nem plázacicásan öltözni, talán inkább sportosan. Az arcom leginkább átlagos.
Ennek ellenére nem nagyon vesznek észre. Ma ahhoz, hogy észrevegyen elengedhetetlen a kiló smink és a festett haj?
Vagy az öltözéknek kellene kihívónak lennie?
23/l
2012. okt. 12. 14:57
11/12 anonim válasza:
Én kíváncsiságomat előbb magára vonja egy szépen, de szolidan öltözött nő, mint egy mindenét megmutató plázacica.
12/12 anonim válasza:
hát szerintem valamit nagyon rosszúl csinálsz. azért hogyha nem adsz minimális jelet sem egy csávónak akkor ne várd el hogy oda mennyen hozzád. a kurv@s "plázacica" csajokba meg SENKI se lesz szerelmes, max pár nagyon durván lúzer srác akik nem tudnak más csajjal összejönni, az ilyen csajokkal csak azért vannak kapcsolatban (barátság, járás) hogy begb@sszhassák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!