Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma a jó nő egyet jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a jó nő egyet jelent a feltűnővel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya, jó alakom van, bár nem vagyok nagyon vékony (170 cm 60 kg), nem festem a hajam, szőkésbarna, derékig érő. Igyekszem igényesen, de nem plázacicásan öltözni, talán inkább sportosan. Az arcom leginkább átlagos.

Ennek ellenére nem nagyon vesznek észre. Ma ahhoz, hogy észrevegyen elengedhetetlen a kiló smink és a festett haj?

Vagy az öltözéknek kellene kihívónak lennie?

23/l

2012. okt. 12. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Számomra nem.
2012. okt. 12. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
A jó nő pont az, aki ha átlagosan öltözik is szép marad. De izlések válogatják, hogy kinek ki a jó nő.
2012. okt. 12. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Különböző emberek léteznek, ami bár furcsán hangozhat (pláne, hogy olvasod)de mégis igaz. Különböző dolgokat veszünk észre, különböző dolgokat nem veszünk észre. És hogy ez ma történik így vagy máskor, gyakorlatilag azért mindegy, mert ez alapján te felszínes és semmitmondó gondolkodású embereknek akarsz feltűnni. És ezzel nincs is baj, mert a többség az ez. De magánvélemény: szerintem ez kegyetlenül unalmas dolog, vagy csak öreg vagyok. (ez is meglehet)
2012. okt. 12. 15:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem jelent egyet...én azt szeretem ha egyáltalán semmi sminket nem használ a lány ha nagyon kevés akkor se...
2012. okt. 12. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
gyönyörű szemek, szép, aranyos arc, kedves, hosszú hajú, vékony(inkább olyan 50kg körül), nálam alacsonyabb, ne legyen tetkó, se piercing, ne fesse a haját, ne sminkelje magát, tudjon szeretni, legyen cuki :D hát nem tudom :D 20/f
2012. okt. 12. 15:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, pont, hogy nem a felszínes embereknek szeretnék feltűnni és ezért nem teszem azt amit a feltűnő lányok, ennek ellenére néha jólesne a pozitív megerősítés a kinézetemet illetően:( Sajnos egy nő kénytelen a férfiak pillantásából levonni a véleményüket.
2012. okt. 12. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy jó nő mindig feltűnő. És nem a smink vagy plázacicás öltözék miatt, hanem mert kilóg az átlagból.
2012. okt. 12. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Amit most írni fogok, az nem bántás, én is ilyen vagyok, bár picit fiatalabb.

De ha azt akarod, hogy jó nőnek mondjanak első ránézésre, akkor igenis ki kell tedd amid van, miniszoknya, villantós felső, mert valakit egy farmerben és egy tornacsukában nem titulálnak csak úgy jó csajnak...

Viszont akinek nem ez jön be, és normális kapcsolatot szeretne már létesíteni, az észre fog venni TÉGED a sok plasztikp*csa között, és veled fog foglalkozni... Ennek ellenére mindenki megnézi ezeket a lányokat, és persze, lehet "jó nő", de valószínűleg nem tudna sokat nyújtani, úgyhogy ilyenkor vagy mindenki továbbsétál, vagy megcsinálják, és utána hagyják békén, szóval semmi értelme a dolognak. Persze biztos a te feneked is megnézik a farmernacidban, de természetesen ha te is egy vastagabb övnyi vastagságú szoknyában mászkálnál, nagyobb feltűnést keltenél.

De mondom, ez nem bántás, én személy szerint nem akarok ilyen lenni, mert biztos sok "rajongóm" akadna, de nekem erre semmi szükségem, inkább legyenek normális barátaim, normális baráti társaságom, és normális párkapcsolatom:)

2012. okt. 12. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem mindenki nézi meg őket :) én pl nem. felőlem bő nadrág is lehet rajta meg kapucnis pulcsi, úgy is látom, hogy szép -e :) sztem az ilyenek mind egyformák és nem érdekelnek...
2012. okt. 12. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Először is mindenkinek megvan az ideálja.

ÉS a számár jó nő, szép nő csinos nő, az feltűnő számára.

És ahhoz nem kell smink meg miniszoknya, hogy aki számunkra szép az feltűnő legyen.

2012. okt. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!