Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a jó nő egyet jelent a feltűnővel?
Nem vagyok csúnya, jó alakom van, bár nem vagyok nagyon vékony (170 cm 60 kg), nem festem a hajam, szőkésbarna, derékig érő. Igyekszem igényesen, de nem plázacicásan öltözni, talán inkább sportosan. Az arcom leginkább átlagos.
Ennek ellenére nem nagyon vesznek észre. Ma ahhoz, hogy észrevegyen elengedhetetlen a kiló smink és a festett haj?
Vagy az öltözéknek kellene kihívónak lennie?
23/l
Amit most írni fogok, az nem bántás, én is ilyen vagyok, bár picit fiatalabb.
De ha azt akarod, hogy jó nőnek mondjanak első ránézésre, akkor igenis ki kell tedd amid van, miniszoknya, villantós felső, mert valakit egy farmerben és egy tornacsukában nem titulálnak csak úgy jó csajnak...
Viszont akinek nem ez jön be, és normális kapcsolatot szeretne már létesíteni, az észre fog venni TÉGED a sok plasztikp*csa között, és veled fog foglalkozni... Ennek ellenére mindenki megnézi ezeket a lányokat, és persze, lehet "jó nő", de valószínűleg nem tudna sokat nyújtani, úgyhogy ilyenkor vagy mindenki továbbsétál, vagy megcsinálják, és utána hagyják békén, szóval semmi értelme a dolognak. Persze biztos a te feneked is megnézik a farmernacidban, de természetesen ha te is egy vastagabb övnyi vastagságú szoknyában mászkálnál, nagyobb feltűnést keltenél.
De mondom, ez nem bántás, én személy szerint nem akarok ilyen lenni, mert biztos sok "rajongóm" akadna, de nekem erre semmi szükségem, inkább legyenek normális barátaim, normális baráti társaságom, és normális párkapcsolatom:)
Először is mindenkinek megvan az ideálja.
ÉS a számár jó nő, szép nő csinos nő, az feltűnő számára.
És ahhoz nem kell smink meg miniszoknya, hogy aki számunkra szép az feltűnő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!