Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel értesz egyet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a szerelem/szex kategóriában milyen válaszok a mérvadóak, mi alapján lesz szimpatikus az egyik válasz és pontozódik le egy másik. Mert én látok értelmes válaszokat is lepontozva. Ha nem értesz egyet valamivel, az más nem is hasznos? Szóval kinek a válasza számít hasznosnak, szimpatikusnak, követendőnek szerinted?2012. szept. 21. 20:33
1/9 anonim válasza:
Azt pontozom le amelyikkel nem értek egyet, vagy nem találom viccesnek. Und fordítva.
2/9 anonim válasza:
én is lettem már sokszor lepontozva, pedig értelmesen válaszoltam..
3/9 anonim válasza:
Azt te döntöd el mi hasznos.
Nem vagyunk egyformák.Lehet jó a válasz viszont valakinek nem tetszik.ennyi
4/9 anonim válasza:
már*
Ez pl hasznos volt? Csak érdekelne. :)
5/9 A kérdező kommentje:
én is kiszúrtam :) a kérdésre nem hasznos, de én nem pontoznám le
2012. szept. 21. 20:36
6/9 anonim válasza:
Sokan úgy veszik, mintha a kezek azt jelentenék, hogy egyetértek/nem értek egyet... Pedig nem az a rendeltetési cél. Ha valaki azt kérdezi a kérdésben, hogy mi a véleményem, én meg szépen kifejtem, akkor az egy hasznos válasz, elvileg. Gyakorlatilag a százalékok szerint viszont nem mindig az, mert sokan össze-vissza nyomkodják, csak mert különbözik a véleményünk. Ahelyett, hogy normálisan megfogalmaznák ők is, hogy mi a véleményük, esetleg egy értelmeset vitáznánk.
7/9 Rainbowinthedark válasza:
mivel 6-os szívemből szólt személyeket mondok.6-os nem tudom ki de ezután nagyon szimpatikus,Zónapocok,Mókusgyilkos,Ursula és ASOT
8/9 anonim válasza:
Aki meg is indokolja a valaszat.
9/9 A kérdező kommentje:
jogosak a felvetések, köszönöm a válaszokat
2012. szept. 21. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!