Szüzesség elesztése? Egyet értesz velem?
kedves utolsó:
anyám nagy aerobikos volt, amíg meg nem született a nővérem, és aztán én. a hajlékonysága ámulatba ejtő volt, olyan, amit én sosem tudnék megcsinálni. ebből kifolyólag szakadt át a szűzhártyája, nem 15-16 évesen, hanem 13 éves korában, egy vad ugráskor. tehát ha jól sejtem vagy a bugyija, a tornameze, vagy pedig a combizmai vehették el a szüzességét. vagy a tampon. vagy az ujja, amikor önkielégített.
utolsó, szóval ha pettingelek pár lányal, akkor az nem megcsalás?
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a barátnőm mondta hogy szűz. Ennek nagyon örültem, de késöbb mondta hogy több srácal már petingelt. Ekkor mondtam neki hogy "Akkor már nem vagy szűz. :D"
megcsalásnak megcsalás, mert szerintem már egy csók is az, vagy minden intimitás, amit nem a pároddal végzel:P és addig szerintem is szűz, míg nem volt fiúval úgy, hogy benne volt a hüvelyébe! szóval igen, amíg nem bar(l)angolod be, addig szűz :)
16/L (utolsó voltam)
16/L
Szerintem egy ember akkor veszti el a szüzességét, amikor elkezdi a szexuális életét egy másik emberel.
sztem is az hogyha már egy lány lefeküdt egy fiúval. elméletben.
biológiailag pedig ha már átszakadt a szűzhártyája
Aerobicos anyuka lányának írnám:
Régen azért nem lovagolhattak a lányok férfikengyelben, mert bizony lovaglás közben is elszakadhatott a szűzhártya...és bizony sok-sok leányzó sorsa lett ímigyen szomorú magány vagy apácazárda a továbbiakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!