Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiféle tesztnek tekintsem, ha a lányok szivatnak?
Túl közel kerültem pár lányhoz, ezek most bevágták a durcát és amellett hogy próbálnak levegőnek nézni még oltogatnak is.
Úgy érzem magam a közösségben (egyetem) mint valami ellenséges környezetben..... ://
legalább a lányok lennének velem normálisak.
meg azt sem értem hogy ha valami működött az elején, hogy mehetett át egy ilyen torz valamibe?
Én is jelentelek,mert nem tudod ezen túl tenni magadat,és már megkérdezted egy párszor!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
ja,és ugyanezt írtad ott is:
"igazából egy lány érdekelt, de ő nagyon.... a többi nem is zavar, hogy nem szól hozzám de az az egy nagyon."
Itt is azt írtad,hogy egy lány érdekel,közülük,tehát tuti te vagy!
most mért belém kötögetsz?
neked van problémád nem?
Mi válaszoltunk
Mit akarsz még?
Talán azt, hogy ne írd tele válaszokkal a kérdésem.
1
2: hogy ha emiatt újra ki kellene írnom ne jelentgesd a moderátornak.
Tudod ezért jobb helyeken kitiltás jár. Ne itt játszadozz hanem a játszótéren, vagy azzal ami a lábad között van.
Talán azt, hogy ne írd tele válaszokkal a kérdésem.
1
2: hogy ha emiatt újra ki kellene írnom ne jelentgesd a moderátornak.
Tudod ezért jobb helyeken kitiltás jár. Ne itt játszadozz hanem a játszótéren, vagy azzal ami a lábad között van.
Beteg vagy
És nem én jelentettem,csak mondom.
senki nem trollkodik,csak iszonyat módon buta vagy ennyi.
Ha erre most válaszolsz akkor csak folyatni akarod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!