Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiféle tesztnek tekintsem, ha a lányok szivatnak?
Túl közel kerültem pár lányhoz, ezek most bevágták a durcát és amellett hogy próbálnak levegőnek nézni még oltogatnak is.
Úgy érzem magam a közösségben (egyetem) mint valami ellenséges környezetben..... ://
legalább a lányok lennének velem normálisak.
meg azt sem értem hogy ha valami működött az elején, hogy mehetett át egy ilyen torz valamibe?
Ne lássatok már mindenben "tesztet". A csajok nem tesztelik a világ összes hím egyedét a nap 24 órájában.
Simán szórakoznak, bár nem szép tőlük. :/
És mit tehetek? Mert nehéz őket lesz.rni.
Ráadásul az egyik nagyon tetszik...... de más fiúkkal beszélget.
persze hogy mással dumál mert te nem érdekled.
Felejtsd el őt.
De valamiért érdekeltem.... mivel válhatok a számára újra érdekessé?
állítólag az volt a baj, hogy undorítóan erőszakos voltam, ehhez képest mondtam a csajnak, hogy az a srác akivel beszél konkrétan arról beszélt a wcben egy haverjával, hogy mennyire "dugható" vagy. ehhez képest simán fűzögette a srácot utána is.
Aki amúgy sokkal unalmasabb nálam sztem.
nem érted hogy szivat?
Betűzzem?
Annyira idegesítő mikor az ilyenek nem bírják felfogni amit mondasz.....
asszem értem miért van 45%-od.
Kikúrt komplikált az egész eset te meg 5 sor alapján ragaszkodsz a véleményedhez?...
figyelj akkor minek kérsz itt tanácsot?
Ha csak ennyit írsz le akkor ennyi a véleményem.Talán értelmesen és bővebben kéne leírni mindent ha annyira komplikált
ps:
azért van ennyi százalékom mert én őszinte vagyok itt MINDIG és ez sokmindnekinek nem tetszik.De azért nem fogok hazudni hogy több százalékom legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!