Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívatnak meg olyan embert akiről szinte még semmit nem tudnak? Mi értelme annak hogy a másikból hülyét csinálnak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 02:22
1/12 anonim válasza:
Sok oka lehet, gondolom jelentős szerepet játszik a megfelelési kényszer. Ha észreveszed a tinik csapatba verődve bárkit lefikáznak, még ha alapból nem is lennének olyanok. Majd felnőnek.
3/12 anonim válasza:
Erre mondják az indiaiak, vagy kínaiak, hogy: "ne bántsd a kismacskát, mert lehet, hogy tigris lesz belőle."
Ebben nagyon sok igazság van, később még a javadra válhat, nekem nagyon sokat segített, hogy régen kigúnyoltak, mára sokuknál nagyobb önbizalmam lett és sikeresebb is leszek náluk, az biztos.
4/12 anonim válasza:
Amikor gyerekoromban panaszkodtam apámnak, hogy a többiek mindig velem szórakoznak, mindig azt mondta.
Egyik ember sem képes a másikból hülyét csinálni.
Hülyét csinálni mindenki csak saját magából tud.
Ebben is igaza volt, mint minden másban
5/12 anonim válasza:
Szánalmasak, és próbálnak valakit találni, aki még szánalmasabb mint ők. Nézzenek inkább móunika showt, ott csak hátra kell dőljenek a TV előtt!
7/12 anonim válasza:
én azt mondom hogy nem jó ötlet egyszer én is megakartam egy srácot szivatni aki az osztály társam volt még mindig at de nem mégsem tettem mert szerelmes voltam belé még mindig azt akartam hogy elkértem a teló számát és felakartam hívni és hazudni akartam és más hangot akartam ki adni de a szerelem le győzött és mégsem tettem meg mert naon szeretem .
8/12 anonim válasza:
Majd ha felnőnek, rájönnek hogy hülyeséget csináltak. Nem erény ha mást leszólsz vagy cikizel, fikázol. Ez egyszerű, de segiteni, támogatni az elesetteket nem olyan egyszerű. És aki igy tesz, az máshol is helyt áll.
9/12 anonim válasza:
figyu én egy 11 éves csaj vagyok és nagyon szeretnék járni az osztály társammal bencével mit tegyek ? tom hogy nem ide tartozik de akk is lécci válaszoljatok!
10/12 anonim válasza:
Te kicsi lány! Nem vagy te még picurka egy ekkora szerelemhez????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!