Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívatnak meg olyan embert akiről szinte még semmit nem tudnak? Mi értelme annak hogy a másikból hülyét csinálnak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 02:22
11/12 anonim válasza:
de hogy vok nem vagyok én pelenkás én már majdnem mindent tok az életről szol ennyi ja és nem naon vok kics mert ha meglátnál akk azt hinnnéd hogy eggy 15 éveseel álsz szembe
12/12 anonim válasza:
Hát ha járni szeretnél vele, akkor nemtudom... talán járjál vele?!
Alternatívaként befestheted magad feketére, a szemedbe lógathatod a hajad, és töprenghetsz, hogy milyen xar az élet, hogy nem eleve úgy születtél hogy jársz vele.
Amúgy ha te már érett vagy, miért nekünk kell eldönteni hogy mit csinálj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!