Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kinéznek egy társaságból?
Az egyetemi osztályközösségben a legszipatikusabb lányokkal kavartam, amiből ha kapcsolat nem is, de nagyon mély, értékes barátságok születhettek volna.
Aztán szinte már másnap beindult a flegmulás meg mentek a pletykák oda vissza és mindenki távolságtartó lett.. nekem ez annyira rossz és bár kiemelten jó helyzetben voltam és vagyok talán még mindig, akkor is kudarcnak élem meg.
Alig tudok beszélni az érintett lányokkal, kb mintha lenéznének, nem szólnának hozzám, vagy valamiben csalódtak volna bennem.
Pont ezért kicsit úgy érzem, hogy nem úgy szepelek a társaságban ahogy az a "bemutatkozásom" (találkozók a lányokkal) elvárható lett volna, és ezért néznek "gyökérnek".
Nos, igazából nem tudom mit tehetnék. Nagyon is érdekel a véleményük, és azért rossz a kedvem, mert már nem hallok tőlük olyan kedves szavakat mint kettesben.
Bár kifejezetten fiú-lány kommunikáció volt az akkor, gondolom ha a csoportban csinálják akkor meg ribancnak tűnnének, ezért hagyták abba?
Szóval mit tegyek? Nagyon rossz kedvem van emiatt.
Semmi másra nem volna szükségem, csak arra, hogy úgy érezzem magam mint a legelején. Hogy jó vagyok ezeknél a lányoknál, meg minden.
De minden kapcsolatom megszakadt velük.
ennek biztos oka van.
szerintem ok nélkül,ha mindenkivel szép,és jó vagy,nem fognak kinézni
Nem.... igazából egy lány érdekelt, de ő nagyon.... a többi nem is zavar, hogy nem szól hozzám de az az egy nagyon.
És úgy érzem sosem fogom tőle visszakapni a régi hangnemet.
Úgy lehet, ahogy ötös mondja.
Keress más társaságot, vagy vegyél vissza.
Jól nézünk ki, meg akarod dönteni a fél sulit, aztán csodálkozol, hogy egyiknek sem kellesz. Sok szék közt a pad alatt, barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!