Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tűnjek ki egy társaságból?
Szóval mindig is fura alak voltam, domináns, kicsit agresszív, ez sokaknak érdekes volt, tetszett. Most iszonyatosan visszafogott lettem és hát emiatt egy picit gáz. Bekerültem egy egyetemi közegbe, ahol kicsit még lehetek "gyerek" mindenki arcoskodik meg minden. Szóval azon gondolkoztam visszaveszem a régi stílusom, de azt komolyan kell csinálni azért...
Hogyan? Egyenlőre unalmas vagyok és.... most nem a többiek, magam számára is, nem tudom hogy változtassak ezen.
gyúrd ki magad és csajozz.
és te leszel a jó testű csajozós gyerek,akivel mindenki nővadászatra akar majd menni,hogy ellesse a titkait.
amúgy meg egy igazi alfa nem hangoskodik,meg agresszív,legfeljebb a ruhájában van valami feltűnő,hogy a csajoknak felkeltse a figyelmét.
Egy "igazi alfa" csöndesebb, visszahúzóbbnak is tűnhet akár. A megjelenésében és a kiállásában, a viselkedése határozza meg azt, hogy milyen.
A viselkedés határoz meg mindenkit. Aki kiabálgat, dominánsabb, arra inkább csak félvállról rámondják, hogy "pff.. ez is csak egy agresszív nagypofájú kisparaszt" és kész. Inkább röhögnek rajta, minthogy komolyan vegyék.
Nagyon gyermeteg lehetsz, szerintem fogalmad sincs arról, hogy milyen egy "igazi férfi", egy alfa hím.
Légy bölcs és inkább ne akarj feltűnni.
Ha meg feltűnéségi viszketegséged van járj meztelenül társaságokba... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!