Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy fiu aki hiányzik a társaságból mert. (lent)
Figyelt kérdés
a többiek bunkoskodtak vele és azóta nem jár le, de nekem nagyon bejön szinte szeretem.Gondoltam rá, hogy megmodnom neki mit érzek iránta de félek hogy megutálni v. stbstb.
Pls pls normális válaszokaz
2010. jan. 31. 23:53
1/8 anonim válasza:
hát akor menyél vele ki kettesben :P
18/F nemsokára 19/F
2/8 anonim válasza:
keresd meg és mondd el neki amit érzel, nemveszítesz semmit, jó kis társaság lehet h bunkóskodnak az emberekkel :/
3/8 anonim válasza:
En meg soha senkit nem utaltam meg, csak mert elmondta az erzeseit. Max nem tudja ugy viszonozni, ahogy te szeretned. Akkor sem dol ossze a vilag, legalabb nem kergetel almokat tovabb.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam kicsit **utálna**(vannak még hibák tom bocsi)
2010. jan. 31. 23:56
5/8 anonim válasza:
23:54 -> Te valami vízöntő gyerek vagy? Nagyon happy face-nek tűnsz.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mond el neki miert ne? Vesziteni valod nincs, mivel nem talalkoztok ha nem ugy all hozza akkor megint csak nem talalkoztok vagy osszejosztok es Happy End.
7/8 anonim válasza:
Elég ha csak közlöd vele, hogy te nagyon sajnálod, hogy már nem jár "le"...Ha nem tök hülye akkor leesik neki.:)
F/21
8/8 anonim válasza:
"ma 00:10" jaja Azvagyok (onelégult mosoly) :D netán kel a számmom ? :P :D
18/F nemsokára 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!