Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gólyatábor a dugásról szól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatábor a dugásról szól?

Figyelt kérdés
Valamelyik kérdésnél itt valaki olyat válaszolt, hogy "ahh, még nem voltál gólyatáborban, ha szűz vagy". (Nem pontosan így, de ez a lényeg.) Most ha valaki gólyatáborba megy, akkor megdugják, vagy mi?
2009. aug. 5. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

igazából van aki dug van aki nem a golyatáborba. részemről igénytelen dolognak tartom, ha vki g.táborba szexel. koszos faház, egy emeletes ágy, melletted páran alszanak vagy beszélgetnek....

komolytalannak tartom azt aki ennyire nem adja hogy várjon néhány napot és majd otthon normális körülmények között együtt lehet a kiszemelt "áldozattal".

kérdésedre a válaszom a táborban a résztvevők kb 10%-a dug. 60% részegre issza magát a maradék meg haverkodik ismerkedik :)

2009. aug. 5. 23:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 23:30, akkor nem velem van a baj. :D
2009. aug. 5. 23:35
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
nem, az ivászatról ittasan meg bármi előfordul:D
2009. aug. 5. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Veled akkor sem lenne baj, ha rajtad kívül mindenki dugna.

Nem kell magad normálatlannak érezni, ha körülötted mindenki kútba ugrik, te meg nem teszed.

Én megtért keresztényként naponta átélem azt, hogy én vagyok a kisebbségi vélemény. Szembe úszok az árral. Ne a tömeghez szabd magad te sem, nyugodtan vállald fel, ha te más véleményen vagy vagy mást tartasz helyesnek. Mi a férjemmel pl. szűzen mentünk a házasságba, nagyon megérte!

Bocs az off-ért. Lényeg: tökmindegy, ki kit dug a gólyatáborban, neked nem kell hozzájuk igazodni.

2009. aug. 6. 00:48
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
MI AZ A GÓLYATÁBOR?
2009. aug. 6. 01:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is voltam gólyatáborban a fősuli előtt, de mivel volt párom, ezért nem dugtam senkivel sem, de még srácokkal sem nagyon beszélgettem. És az amúgy 5 napos volt.

2009. aug. 6. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
19%

Tudom,hogy furcsa,de a gólyatábor tényleg a dugásról szól :O

Az ismeretlen emberek jól megnézik egymást és sorrendeket állítanak fel. (az alapján,hogy ő kivel dugna szivesen vagy ki tűnik a legkönnyebben megdughatónak.) és ezt a sorrendet este egymás között kibeszélik. Egy haverom volt gólyatáborba és ő mesélte.

2009. szept. 21. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Az életben NAGYON-NAGYON KEVÉS dolog van ami nem a dugásról szól. :3
2010. ápr. 10. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!