Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gólyatábor a dugásról szól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatábor a dugásról szól?

Figyelt kérdés
Valamelyik kérdésnél itt valaki olyat válaszolt, hogy "ahh, még nem voltál gólyatáborban, ha szűz vagy". (Nem pontosan így, de ez a lényeg.) Most ha valaki gólyatáborba megy, akkor megdugják, vagy mi?
2009. aug. 5. 22:36
1 2
 1/18 anonim válasza:
27%
Hát, alapvetően...
2009. aug. 5. 22:43
 2/18 anonim ***** válasza:
26%

ÓÓ, de kár ,hogy nekem nem szólt senki..

:DD

2009. aug. 5. 22:44
 3/18 anonim válasza:
93%

Haha :)

A kérdésedre a válasz nem, bár várj meg más véleményeket is, de egy gólyatábor egyáltalán nem a dugásról szól. Sokkal inkább ismerkedésről, haverkodásról meg ilyesmi. Ja, meg általában megpróbálják összekovácsolni az embereket, és akinek ez bejön, annak biztos klassz élmény egy gólyatábor. Én gyűlöltem az egészet, életem legrosszabb 2 napja volt. Szóval dugás nem volt :D

2009. aug. 5. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

:D Nem a dugásról szól.

De biztos vannak olyan gólyatáborok is, ahol arról szól. Én még nem hallottam ilyenről.

2009. aug. 5. 22:49
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
az egyetemista gólyatáborokról beszélünk ugye, hát magad is kitalálhatod, sok ismeretlen fiatal napokon át összezárva egy adott szálláson, sok alkohol társaságában...
2009. aug. 5. 22:52
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Csak a gólyatábort követő osztálykirándulások szólnak dugásról. Ahogy fentebb írták, a gólyatábor az ismerkedésről szól.
2009. aug. 5. 22:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Osztálykirándulás? Egyetemeken olyan is van?
2009. aug. 5. 23:01
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Ja, itt most egyetemről van szó?
2009. aug. 5. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:
66%

Akkor mégis dugás!

:DDD

2009. aug. 5. 23:12
 10/18 anonim ***** válasza:
42%
22:52-es vagyok, miért? ti a középiskolás gólyatáborról beszéltek ahol mindenki 14 éves? ez most komoly? én a kérdésben sehol nem látok középsulit vagy osztálykirándulás szót. még csak 20 vagyok, de nem gondoltam volna hogy ennyit fordult a világ már azóta hogy én voltam annyi idős. ez elég gáz. nem, a középsulis gólyatábor valóban az ismerkedésről szól, semmiképpen sem a szexről.
2009. aug. 5. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!