Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak nem tűnik fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak nem tűnik fel, hogy pont ezeket a fiúkat űzik a barát/lúzer/nyomi kategóriába? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Íme az ídézet:

"Igenis van olyan fiú, aki nem csap be, aki hercegnőmnek hív, aki smink nélkül, kócosan is szeret.aki ágyba viszi a reggelidet, segít ha valamit nem tudsz és mindezek közben nem néz hülyének. nem használ ki, izgul érted ha elmész valamerre, igen.. létezik ilyen férfi ! ~ ő az apukád ! ♥

Mindenki becsülje meg, amíg csak tudja.. :)"

Rendszeresen kiírják ezt a szöveget Fb-n lányok, de közben meg ezeket a fiúkat lekoptatják...

2012. okt. 9. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem ebben semmi rossz nincs. Ha a barátaid tudtak maradni, az azt jelenti, hogy a visszautasítás ellenére tisztességes voltál velük. Na meg persze azt, hogy elég intelligensek a barátaid ahhoz, hogy ezt ne a férfiasságukon esett csorbának fogják fel, hanem emberként gondolkodjanak.

F19

2012. okt. 10. 20:00
 12/16 Theodorik84 ***** válasza:
Én ilyen voltam régen párommal (menyasszonyommal), és mi lett az eredménye? Kihasznált és eldobott mint egy nagy rakás szart...De mégsem tanultam a "hibámból", csak már pár éve nincsen senki az életemben akire így tudnék tekinteni....28/F
2012. okt. 10. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Én nem koptatom le apukámat. :D Egyébként az ilyen fiúk, férfiak szerintem nem feltétlenül a lúzer kategóriából kerülnek ki. A lúzer kategória szerintem a siránkozó, nyámnyila, tehetetlen, nőgyűlölő, nyavalygó pasikat takarja, akik minden sikertelenségükért a világot, a társadalmat, de főképp a gonosz, romlott női nemet teszik felelőssé, magukat semmiképp. Kudarcok mindenkit érnek, fel kell őket dolgozni. Ha már túl sok ér, akkor nem árt egy picit magunkba is nézni, hogy mit rontunk el, vagy a megfelelő emberekhez közeledünk-e.

Másfelől viszont akármennyire szeretünk valakit, nem várhatjuk el tőle, hogy legyen velünk, ha ő viszont nem tud minket szeretni. Ilyenkor sajnos hiába minden kedvesség. Akkor az igazi, ha ez kölcsönös.

2012. okt. 17. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Szóval te kinézettől függetlenül mindenkivel kezdeményezel kapcsolatot? Biztos hogy nem...

Miért várod el lányoktól, hogy úgy válasszanak, ahogy te sem teszed? Gondolom te sem az átlagos, vagy kicsit átlagon aluli szolíd lányokhoz mész oda és várod el tőlük, hogy epekedjenek utánad...

Másrészt: minden ember egyedi, hadd válasszon már olyan szempontok szerint, amilyenek szerint ő akar. Ha valakinek a kinézet előbb van a belsőnél, az csak az ő szegénységi bizonyítványa, de nincs senkinek semmi köze hozzá.

Mondom mindezeket úgy, hogy fiú vagyok.

2012. okt. 17. 17:20
 15/16 Hanariko ***** válasza:
Az a baj, hogyha valakit elhagy a menyasszony, barátnője, felesége, élettársa már rögtön le van hordva az egész női nem hogy: "és tessék, mi a hála?" ha ez történt, akkor tovább kell lépni, nem a te szégyened, hogy kihasznált, hanem az övé. S már csak azért is keresni kell tovább. Nem sajnáltatni magad...
2012. okt. 17. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
A lányoknak nem erre van igényük, hanem h megalázzák őket, bunkóskodjanak velük, akár még verjék is őket. Hogy miért, azt nem tudom, de tény, h valóban nem tűnik fel nekik.
2012. okt. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!