Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak rá hogy akarom őt?
Figyelt kérdés
Egyik jó fiú "barátomról" van szó. Igazából nem teljesen csak barát, csók is volt már köztünk, valamint eléggé vonzódunk egymáshoz szexuálisan is. Én szépen lassan a hónapok alatt beleszerettem. Csak ő jár a fejemben, meg hogy mi lenne ha.. De nem merem neki konkrétan megmondani, mert mi van ha ő nem szeretne velem kapcsolatot. Szeretnék célozgatni neki hogy nyitnék felé kapcsolat terén, de fogalmam sincs hogy hogy. Valaki tudna nekem ötleteket adni? :/2012. okt. 8. 15:25
1/1 anonim válasza:
Kérdezz rá hogy hogy megy manapság a csajozgatás, és hogy áll ezzel a barátnő témával. Hogy akar-e stb. És ha igen miért nincs, mert lehetne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!