Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak nem tűnik fel, hogy pont ezeket a fiúkat űzik a barát/lúzer/nyomi kategóriába? (bővebben lent)
Íme az ídézet:
"Igenis van olyan fiú, aki nem csap be, aki hercegnőmnek hív, aki smink nélkül, kócosan is szeret.aki ágyba viszi a reggelidet, segít ha valamit nem tudsz és mindezek közben nem néz hülyének. nem használ ki, izgul érted ha elmész valamerre, igen.. létezik ilyen férfi ! ~ ő az apukád ! ♥
Mindenki becsülje meg, amíg csak tudja.. :)"
Rendszeresen kiírják ezt a szöveget Fb-n lányok, de közben meg ezeket a fiúkat lekoptatják...
-.-
Te is lekoptatod, aki nem jön be, hiába kedves.
Ők attól várják el ezt, aki be is jön nekik.
mert,ha ilyen pasival találkozom és még mondjuk külsőleg is tetszik, egyszerűen nem hiszem el hogy valóban ilyen, vagy valóban én kellenék neki.
ez túl szép, hogy igaz legyen, így valami barátság-szerűre törekszem vele hogy kiderítsem, tényleg nem kamu-e és valóban ilyen a természete. vagy ha tudom biztosan hogy ilyen, akkor örülhetek majd hogy jóban vagyok és plátóian rajonghatok érte titokban. - mert az kizárt hogy valaki is belém legyen szerelmes, addig egytől-egyig mindenki átcs.szett akivel találkoztam... és pont így, hogy ilyennek adta ki magát amit írsz.
úgyhogy jobban hiszek valami zordmodorú, aszoc, morcos egyénnek, mert ő legalább nem játssza meg magát, tdom kezdettől hogy bunkó, szemét, így cslaódás se lesz mert eleve úgy fogadom el amilyen.
Hogy miért nem kellenek?
Mert ezek azok az emberek, akik első látásra ill. beszélgetésre nem tűnnek túlságosan színes egyéniségnek, egyszerűen nem elég érdekesek ahhoz, hogy a lányok felfigyeljenek rájuk. Így ha ennek ellenére normális, esetleg besorolják a barát kategóriába, ha pedig elsőre nem szimpatikus, akkor átnéznek rajta.
Tehát az egész az előítéleteknek köszönhető.
Saját tapasztalat.
ezért már sokan megszóltak, de én, ha megismerek egy fiút, alapból "barát kategóriába" megy, és ha 1-2 hónap múlva hajt csak rám, nekem az a legszimpibb, mert megismerem, nem egyböl nyomul, mégis kezdeményez.
lehet, hogy ez válogatósnak hangzik, de már megtették páran, és egy kivételével (<3) mindenkit visszautasítottam, de még mindig jóba vagyunk, nekik is van barátnöjük, nekem barátom.
szerintem így a legjobb, de mindenkinek megvan a stílusa, hogy kinek ad esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!