Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S.! Ultragáz szitu!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S.! Ultragáz szitu! Mégis mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ez az eset múlt héten történt. Köztudott,hogy elég gyenge vagyok fizikából.Hiába tanulok,meg magolok,egyszerűen nem megy,és kész. Pechemre múlthéten írtunk egy nagyobb dolgozatot,aminek óriási jelentősége van a félévi jegyre nézve. Nekem elég rosszul sikerült(jó,nem kell ragozni,karó),mire a fizikatanárunk(kb. 40-es férfi) odajött hozzám,és azt mondta,hogy "egy-két szolgáltatásért feltornázza 4-esre" Gondolom nem kell mondanom,mire gondolt......persze,hogy otthagytam a francba,és lehet,hogy rosszul tettem,de először a barátomnak szóltam arról,hogy milyen "ajánlatot" kaptam. Ő erre persze teljesen kikelt magából,és szinte majdnem nekiment a tanárnak a következő fizika óránkon......Akár itt le is lehetett volna zárni az ügyet,csak az a szemét persze jelentette,hogy az egyik diákja fizikailag bántalmazni akarta,és fel is függesztették a barátomat.....hiába mondtuk az igazgatónak,hogy mi miért történt,mivel nincs bizonyíték,nem hisznek nekünk. Mit tegyek???

nagyon kétségbeesett 17/L

2012. okt. 9. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző: a legenda így szól:

5000-es volt az indexben (amikor a legenda keletkezett még az is nagy pénz volt), és egy üzenet: minden jegyért 1000 forint. A tanár beírta az 1-est és megtartotta a neki járó 1000-est.

2012. okt. 9. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
én nem legendát meséltem hanem ez igaz történet, ismerősömmel történt!
2012. okt. 9. 17:59
 13/14 menta34 ***** válasza:
Diktafon és újratárgyalás. Megmondod, hogy bocsánat átgondoltad belemennél abba amit felajánlott, mondja ki a dolgokat, ha kell kérdezz rá, aztán állapodj meg vele időben és helyszínben. Ezután bemész a rendőrségre és segítenek a vendégfogadásban. Még híres is lehetsz ;)
2012. okt. 9. 18:49
 14/14 anonim válasza:
mely iskolaban volt ez?
2012. okt. 29. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!