Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Ultragáz szitu! Mégis mit csináljak?
Ez az eset múlt héten történt. Köztudott,hogy elég gyenge vagyok fizikából.Hiába tanulok,meg magolok,egyszerűen nem megy,és kész. Pechemre múlthéten írtunk egy nagyobb dolgozatot,aminek óriási jelentősége van a félévi jegyre nézve. Nekem elég rosszul sikerült(jó,nem kell ragozni,karó),mire a fizikatanárunk(kb. 40-es férfi) odajött hozzám,és azt mondta,hogy "egy-két szolgáltatásért feltornázza 4-esre" Gondolom nem kell mondanom,mire gondolt......persze,hogy otthagytam a francba,és lehet,hogy rosszul tettem,de először a barátomnak szóltam arról,hogy milyen "ajánlatot" kaptam. Ő erre persze teljesen kikelt magából,és szinte majdnem nekiment a tanárnak a következő fizika óránkon......Akár itt le is lehetett volna zárni az ügyet,csak az a szemét persze jelentette,hogy az egyik diákja fizikailag bántalmazni akarta,és fel is függesztették a barátomat.....hiába mondtuk az igazgatónak,hogy mi miért történt,mivel nincs bizonyíték,nem hisznek nekünk. Mit tegyek???
nagyon kétségbeesett 17/L
Szerintem csak te asszociálsz erre, és ilyenekre gondolt, mint a szertár kitakarítása, ilyesmi.
Rossz, aki rosszra gondol.
5/7 : konkrét dolgokat mondott. nem volt kedvem beleírni miket,de a lényeg,hogy a szexre utal.
Ja,és a szánalmas válaszokat nem kérek.
Ilyenek még midig vannak?:OOOOOOOOOOOO
Különben a barátodnak miért szóltál?nem kellett volna.....
ha nem akarod hogy megbukj vagy valami.....megtenném amit kér....elvégre neked is jó ha jobb jegyet kapsz,ő meg végre békén hagy....de írhatsz privátba,segítek....
h*lye vagy utolsó? nem kel semmit csinálnia mi a biztosíték arra hogy jobb jegyet ad? semmi. p*fázni mindenki tud.
egyetemen egy srác odament a tanárhoz 2 tíz ezressel majd közölte hogy vegyen el amennyit gondol(nyilván a 2-ért ment)a tanárnak, az levett egy 10-et és beírta a 1-es.
ennyit erről..gondolkozzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!