Ultragáz szitu! Mit tegyek?
Ez az eset múlt héten történt. Köztudott,hogy elég gyenge vagyok fizikából. Pechemre múlthéten írtunk egy nagyobb dolgozatot,aminek óriási jelentősége van a félévi jegyre nézve. Nekem elég rosszul sikerült(jó,nem kell ragozni,karó),mire a fizikatanárunk(kb. 40-es férfi) odajött hozzám,és azt mondta,hogy "egy-két szolgáltatásért feltornázza 4-esre" Gondolom nem kell mondanom,mire gondolt.......persze,hogy otthagytam a francba,és lehet,hogy rosszul tettem,de először a barátomnak szóltam arról,hogy milyen "ajánlatot" kaptam. Ő erre persze teljesen kikelt magából,és szinte majdnem nekiment a tanárnak a következő fizika óránkon.......Akár itt le is lehetett volna zárni az ügyet,csak az a szemét persze jelentette,hogy az egyik diákja fizikailag bántalmazni akarta,és fel is függesztették a barátomat.....hiába mondtuk az igazgatónak,hogy mi miért történt,mivel nincs bizonyíték,nem hisznek nekünk. Mit tegyek???
nagyon kétségbeesett 17/L
Nem lehet,hogy félreértetted és nem is arra gondolt?
Amúgy ha mégsem értetted félre,akkor először nem a barátodnak kellett volna szólni,ezt elszúrtátok.Valahogy magyarázd ki magad a dilinél,vagy szólj a szüleidnek.
Úristen milyen iskola az ilyen....És milyen civilizált barát...
Azt, hogy jelenti előre tudhatta volna. Nincs bizonyiték. Tanárnak mindig igaza van. Sajnos ez a rendszer...
Réti bubuzer,nem azzal van a baj. Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor ne is írj semmit -.-
Nem,nem értettem félre. Konkrét dolgokat mondott,de nem volt kedvem leírni,miket. Szüleimnek szóltam már,persze hogy ők is próbáltak beszélni az igazgatóval ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!