Zavarna-e benneteket, vagy nem az alábbi szitu?
Párom baráti köre amikor vendégeskedik nálunk, számukra teljesen természetes módon benyúkálnak a hűtőnkbe, megeszik vagy beleesznek a kajáinkba. Egyikük 4 éves kislánya állandóan kunyerál kaját, ha kap pl. banánt, felét eszi meg, aztán belerágcsál a kolbászunkba, almába, szanaszét hagyja a lakásban ezeket.
Én már a haverok általi ilyen viselkedésért igencsak cirkuszt csaptam, de a párom szerint az effajta viselkedések egyáltalán nem "egetrengető" bunkóságok részükről....
Egyébként ezek miatt (is) utálom őket, nem is megyek a párommal viszont-látogatóba hozzájuk. Így nem tudom személyesen, csak a párom elmondásából, hogy amikor ő van náluk, ő is bármikor ehet a hűtőszekrényükből...
Ja, és ezek a "díszpéldány" haverok késő éjjel is jönnek vendégeskedni, ekkor már volt úgy, hogy kidobtam őket (nekem másnap munkába kell mennem).
Igen zavarna. A vendégeskedésnek is megvannak a szabályai, amit illik betartani. Csúnya szokás ez a hűtőben való kotorászás, a kunyerálás.
Az éjszakai vendéget meg egyenesen kivágnám. Még ha bajban lenne éjszaka, akkor is ott van a telefon, de egy családot megzavarni: elképesztő udvariatlanság. Az ilyen barátoktól mereven elzárkóznék.
Számomra a hűtőszekrény olyan magánszféra, mint a női táska! Egyikbe se kotorásszon senki az én meghatalmazásom nélkül!!! Szerintem is borzasztó zavaró!
Madarat tolláról, embert barátjáról...
Egyébként én sem tűrném, kérjen, akkor kap.
Ez egy olyan dolog, mintha a Pennyben enném meg a kaját.
Meg nem büntetnek, csak elküldenek a halál faszára.
Szerintem is borzasztó udvariatlanság. Nem az ő lakásuk, nem az ő konyhájuk, nem az ő hűtőszekrényük, szóval nem is az az ennivaló van benne, amiért ők fizettek. Ha kérnek, az persze más, én is szívesen adok bármit a vendégeimnek; persze ehhez az kell, hogy előtte megkínáljam, vagy kérdezzen meg. :)
Egyébként is, ha az ember vendégségbe megy, hiába ő a vendég, azért illik betartani az adott család "szabályait", attól kezdve, hogy levegyék-e a cipőt a bejáratnál, egészen addig pl. ugye, hogy ehetnek-e csak úgy kedvükre az ember hűtőszekrényéből...
A helyedben mindenképp szóvá tenném a dolgot. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!