Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok! Elmenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok! Elmenjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Pár napja megkeresett az exem egyik haverja, hogy szeretne velem találkozni és beszélgetni. Látásból ismerem, mivel sokat jár felénk a volt pasimmal. Nem tudom, hogy elmenjek-e a megbeszélt találkozóra vagy sem. Attól félek, hogy ez csak egy "csapda" és nem ő lesz ott, hanem az exem. Mit tennétek a helyemben?

19/L

2012. okt. 9. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mit akarsz te a sráctól. Ha semmit, akkor ne menj. Ha valamit akarsz tőle, akkor menj el, ha nem ő lesz ott akkor maximum megfordulsz és hazamész.
2012. okt. 9. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:

menj el, viszont ha az exeddel találod magad, akkor szépen mondd meg neki, hogy nincs kedved talizni vele, és ha nem haragszik, te most hazamész.

ha viszont csak a haverja lesz ott, akkor jót talit kívánok! :)

2012. okt. 9. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!