Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
A szomszédban lakik egy srác akibe szerelmes vagyok. Minden nap beszélgetünk nagyon jól elvagyunk. Mivel mindent megbeszélünk mesélte hogy randira hívott egy lányt aki a legjobb barátnőm. Mondtam neki hogy összeillenek, meg nagyon aranyosak lesznek együtt. Nem tudom hogy elmondjam e neki hogy mit érzek vagy üljek csendben és nézzem azt hogy a barátnőmmel együtt vannak. Ma lesz a randi és még tanácsokat is tőlem kér. Mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
14L
HAGYD A P*CSÁBA :DDD
Barátnőd nyilván jobban néz ki, mint te. Majd lesz más, tanácsot meg adj neki, aztán nézz más után.
Gondolj bele, egy szerelmet bármikor elveszíthetsz, de 1 barátot soha..
De azért DUGJATOK! Toljátok hármasba vagy valami
Egyértelmű, hogy a srácnak csak egy nagyon jó barátja vagy, fölösleges lenne próbálkoznod, s növelni a rizikót, hogy barátnődet és a srác barátságát is elveszítheted.
Üdvözlettel
Legly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!