Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

sziasztok! neten összeakadtam egy sráccal, és nagyon tetszik! :( úgy tűnik hogy én se vagyok esélytelen vagyis sztem így a képek alapján tetszek neki, de félek hogy a netes 'stílusom' idegesíti, vagy nem tart jófejnek vagy nemtom:( Pedig ez nem az én énem..

még csak egy fél hete beszélünk, és én nagyon szeretném ha elhívna talizni, félek hogy ha én tenném akk nem lenne jó vége, meg az nem is olyan mintha érdekelném.. tanácsok? hogyan célozzak rá? még nem volt soha barátom, ezért eldöntöttem hogy nem szalaszthatom el őt! kb mennyi időt, hetet várjak monduk várjak 2 hetet ha nem hív el talizni akkor hívjam én? mennyit várjak?

köszi!:)

15L ő 17F

2012. júl. 3. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd el akár most is. Csak neki könnyíted meg az életét ;)
2012. júl. 3. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább megkérdezném hogy "Nem lenne kedved majd valamikor a jövőben találkozni?" ezzel nem mondasz pontos időt.Nem tűnik túl nyomulósnak sem.Ha azt kérdezi mikor egyszerűen mond neki hogy majd megbeszélitek vagy szimplán azt hogy "mond meg neked mikor jó" :)
2012. júl. 3. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. júl. 3. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
mentek a zöld kezek
2012. júl. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!