Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elmenjek, vagy ne?
Mond el neki amit érzel! Lehet hogy ő is úgy érez irántad ahogy te csak nem meri vagy merte bevalani neked. Sok sikert!
18L
Nemtudom... De szerintem talán lehet hogy fél elmondani neked hogy szeret és talán azt hiszi hogy most hogy mással van és majd te megteszed az első lépést.Afféle:ha nincs ló jó a szamár is!
Szerintem ne keseredj el, nem hinném hogy sokáig fog tartani a dolog a másik csajjal.
Kitartás!Drukkolok!
off: de jó látni hogy vannak még ilyen értelmes, nem széthasznált 16 éves lányok, gratulálok a szüleidnek ! :-)
kérdésre válasz: Szerintem te érdekelted őt komolyabban, de félt lépni, :) valószinű h te sem adtál neki jeleket, ezért akart rád 'nyomulni' nehogy megromoljon miatta a kapcsolatotok :) a lánnyal szerintem csak féltékennyé próbál tenni téged :) Szerintem valld be az érzéseidet őszintén.. nem veszíthetsz vele, csak nyerhetsz :) soksikert, hajrá ! :-D
Szerintem téged akart nyalni-falni, de nem adtál rá lehetőséget, vagy félt lépni ilyen irányba. Miről beszélgettetek 1 év alatt? Volt arról szó, hogy milyen fiú/lány tetszik nektek? Hogy milyen kapcsolatra vágytok? Te visszabújtál és te is megfogtad a kezét?
Ha jön valaki, akin ki lehet élni a nyalás-falás vágyat, akkor persze, hogy elmegy. A lány megtette azt amit (persze nem ilyen módon) neked kellett volna.
A mai világban a lányok is kezdeményezhetnek! Ha szereted
a fiút, alkalmasan megválasztott helyen és időben mondd meg neki. Ne félj, nem fog haragudni érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!