Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettebb vagy éretlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb vagy éretlenebb vagyok a koromnál, ha azt gondolom, h "kicsi" vagyok még a szexhez? 16/L

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen jól gondolod, becsülendő
2009. aug. 5. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
éretlenebb,én 16 és fél évesen veszítettem el
2009. aug. 5. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

kedves második!úgytűnik hogy nem igazán érted a kérdést :D

és a hozzáállásodon is látszik hogy itt te vagy az éretlen :)

2009. aug. 5. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked ez a véleményed, jól gondolod. Egyébként is, érdemesebb kivárni azt, amikor és akivel tényleg szeretnél szexelni, mint lefeküdni valakivel kíváncsiságból vagy a "le ne maradjak" miatt. Nem maradsz le semmiről akkor sem, ha pár év múlva veszíted el a szüzességedet.
2009. aug. 5. 19:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Mindenkinek a véleménye érdekel :) Azért örülök, h nem tartotok "nem normálisnak" a fenti állításom miatt :) Odaírnátok még légyszi a korotokat is? Köszi
2009. aug. 5. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Kedves második ahelyett h engem leosztanál a kérdésre kellene válaszolni ennyi,itt mindenki elmondhatja a véleményét ...ezek szerint te vagy az éretlen..
2009. aug. 5. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
bocsi 3.
2009. aug. 5. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Szerintem egyértelműen érettebb vagy a korodnál, ugyanis sok tizenéves lány akkor tartja magát „nagy”lánynak, ha fűvel-fával összefekszik, csak hogy felvághasson a barátai előtt vele. A Te gondolkodásmódod sokkal felnőttebb és felelősségteljesebb, ezt nagyon becsülöm!

Ne add oda a szüzességed csak azért, mert ez most akkora divat. Később megbánnád. 17,5 éves lány vagyok, de én is úgy érzem, hogy csak akkor fogom odaadni valakinek a szüzességem, ha egy biztos kapcsolat van mögötte, divatból, vagy ciki/ nem ciki alapon nem.

Ha majd megtalálod azt a valakit, akiben teljes mértékben meg tudsz bízni, szereted és ő is, ezen felül még úgy érzed készen állsz a komolyabb kapcsolatra… majd akkor…

17/L

2009. aug. 5. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Érettebb vagy;) bár ha amiatt nem akarsz szeretkezni, mert inkább Barbie babázol, akkor viszont éretlenebbXD

Viccet félretéve, becsülendő, hogy így állsz hozzá, bár ahhoz, hogy meg lehessen állapoítani hogy érettebb vagy éretlenebb vagy-e, mást is tudni kell rólad. Újabban nagyon a szex lett az érettség határa:S

2009. aug. 5. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelműen érettebb vagy a korodnál. A szüzesség egy olyan dolog, amit csak egyszer egy valakinek adhat oda az ember. És jól meg kell gondolni mikor és kinek.

18/F

2009. aug. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!