Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom ezen parázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom ezen parázni?

Figyelt kérdés

15 évesen jöttem össze barátommal, ő volt eddig az egyetlen partnerem. Most 22 éves vagyok, a sors úgy hozta, hogy külföldre kellett jönnöm, így elváltunk egymástól. Igazán még nem vagyok túl rajta, de találtam itt egy kedves, rendes srácot. Akivel alkalmanként összefuthatnák, és tudom hogy nem is kürtöli világgá. De az a bajom, hogy félek, nem várom el tőle, hogy udvaroljon meg semmi ilyesmi, hiszen csak szex, oké, hogy normális legyen, meg kedves... és ez meg is van, de parázok, mi van ha nem leszek jó neki az ágyban, vagy mégse olyan lesz amilyennek elképzeljük, nagyon ciki lesz utána?

alaptalan? ugorjak fejest és elmúlik ez a félelemem?

2012. okt. 8. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint mostantól soha többé nem fogsz szexelni senkivel sem, mert félsz, hogy nem leszel elég jó az illetőnek? Majd összerázódtok, ha meg nem jön össze, akkor lesz más, talán nem csak szexen alapuló kapcsolat.
2012. okt. 8. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, mert akit lelkileg közel engedek, azt testileg is fogom tudni könnyen, de eddig csak egy olyan férfi, volt az életemben akit teljes odaadással szerettem és ez ő volt. De így szeretni 1 év után még senkit nem tudnék, sőt így szeretni nem is fogok.
2012. okt. 8. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!