Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a katonák?
azt elfelejtettem hogy a balf*szok kíméljenek
köszi
nem
szeretem ha a férfi akit szeretek mellettem van
Nem bírnám ki azt a szörnyű nagy távolságot, s azt a hosszú időt, amit várnom kéne rá ...! :/
19/L
Aztak*rva!
Gyerekek mit ugattok ti össze a katonákról? Akikről ti beszéltek azok a bokorugró aljanépség (nem bántom őket csak besorolom) akiket kivisznek ide-oda, bár manapság már önkéntes alapon mennek. Csak egy példa. Ismerősöm katona és soha nem volt a csládjától távol két hétnél hosszabb ideig távolabb és azt se túl gyakran. Mert minden katona csak öl ugye és nincs olyan aki irodai munkát végez beosztástól függően igaz?
Édes f*szom tudjátok ti hogy mit beszéltek? Jaaa, hogy gyerekekkel vitatkozok, bocs :P
Pénzért ölnek? Na és ha árvíz van, vagy "vörösiszap" akkor is csak ölnek? Ha jönnek az oroszok akkor meg mit csináljanak? Szopják le őket? Agresszívá válhat? A katonaságnál phsziológiai vizsgálatok vannak! Aki bekkatan, az megy a diliházba! Nevetséges...remélem ha ne adj' isten támadás érné az országot, az ilyen lenéző embereket nem védik meg!
Off vége.
Egyébként mint már előttem is írták, nem a munkája határoz meg egy embert, egy boncmester is lehet vidám, de egy stand upos is lehet komoly.
Na igen most jönni fognak a mindent szerető hippik....
Ha csinos, felőlem lehet katona is. :)
Magát az egyenruhát nem találom szexinek, de a sapkát igen, egy feszes boxer azzal a sapkával (és csak azt viselve) érdekes játszadozásokat nyithatna meg előttünk. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!