Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a katonák?
Figyelt kérdés
Miért/miért nem?
Kort is légyszi
2010. aug. 30. 18:02
1/21 anonim válasza:
még a fiuknak is.. a katonákat nem állitják meg az ajtók, ha kell betörik!
3/21 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem kiírni hogy balf*szok kíméljenek
2010. aug. 30. 18:07
4/21 Timi: ) válasza:
Én kifejezetten vonzónak találom a katonákat,hmmm,hogy miért tetszik?Mert szép hivatás...
23/L
5/21 anonim válasza:
Attól függ hány éves, és milyen szempontból kérdezed.
Mert nekem, mint pasi, ha nem sokkal idősebb, mint én nagyon is bejön, mert az ilyen ember rendelkezik bizonyos tulajdonságokkal, amiket én keresek egy pasiban.
De ha idősebb, akkor is tisztelem az olyan embert! :)
18L
6/21 A kérdező kommentje:
Egyszerű kíváncsiság :)
Am én is tervezem hogy katona leszek, de attól függetlenül kérdeztem. (tehát nem csajozáshoz kell, hanem 'csak' szeretem a hazámat)
2010. aug. 30. 18:12
7/21 anonim válasza:
Közlegény! Irány latrinát pucolni!
8/21 anonim válasza:
Általában fegyelmezettek, rendszeretők, önérzetesek.Külsőleg sem "nyápicok".
Bejönnek.
24/L
9/21 A kérdező kommentje:
megmondtam már, hogy kímélj meg a hülyeségeidtől!
2010. aug. 30. 18:13
10/21 anonim válasza:
MO-n katonaság?:D inkább francia idegenlégió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!