Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellenek a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a pasiknak a rendes lányok?

Figyelt kérdés

Rendes alatt azt értem, hogy lehet rá számítani, kedves, figyelmes, hűséges társ.

Komolyan érdekel a válasz, mert nem értem, hogy miért van ez. A környezetemben van olyan csaj, aki szép is meg normális is, még se akarnak tőle a pasik semmit. Van olyan is aki kifejezetten csúnyácska, de világ életében összefeküdt mindenkivel (tényleg nem válogat), neki meg komoly kapcsolata van.

Vagy túl unalmasnak, kiszámíhatónak tűnik egy normális csak, és azért nem kellenek senkinek?

2012. okt. 7. 19:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha baz*megozik akkor tényleg nem fér már be :/ Előzővel egyetértek :) aranyos kedves, kicsit hülye lányt keresek, aki tud szeretni :) 20f
2012. okt. 7. 20:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Ja persze, még hogy a rendes lányok kellenek a pasiknak. Egyik az, hogy a húszas éveik elején járó srácok többségének nem hinném, hogy valóban komoly kapcsolatra volna szükségük, mindegyik dugni akar, végigmennek a diszkók összes ringyóján. Később pedig ha mákjuk lesz, találnak rendes csajt. De legtöbbjük már foglalt lesz.

Nem tudom ki mit ért a rendes lány alatt... Én nem járok bulikba, nem cigizek, nem iszok, nincs tetkóm, pc-m, nem fekszem össze fűvel-fával, mi több, egy parnerem volt eddigi életem során - ilyenkor rendes vagyok, vagy unalmas. Én összejöhettem volna három sráccal, akik rendesek (vagy annak tűnnek) - de mindnek a ribonc kellett. Velem egyik sem volt bunkó sosem; látják, hogy visszahúzódó és normális vagyok, de a ribizlikkel úgy beszélnek, mintha kapcarongyok lennének. Tehát normális lányokkal csak kedvesek, gondolom nem akarnak minket tönkretenni az életvitelükkel. Tehát ők normálisak! Ezért sem hiszem el azt, hogy a NORMÁLIS SRÁCOK NORMÁLIS LÁNYT keresnek. Na persze... Majd ha megdugnak pár diszkópatkányt, talán akkor.

2012. okt. 7. 20:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja, és 20L. :)
2012. okt. 7. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Még valami: ha valaki bammegozik, nem jelenti azt, hogy nem normális vagy nem rendes. :D Max. az értelem sugárzik belőle.
2012. okt. 7. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Emberek! nem kedvesnek meg rendesnek kell lenni,hanem főnyereménynek! Mind a két tulajdonság eléggé relatív. Mit tartunk rendesnek?

Legyetek főnyeremények! Az én páromnak mindig azt mondják,hogy én az vagyok. Jól nézek ki ,el lehet velem viccelődni, el lehet velem komolyan beszélgetni, főzök,mosok,takarítok.Bulizok rendesen,imádok a barátnőimmel koktélozgatni amíg a barátom a haverjaival bulizik. És eszünkben sincs a másikat megcsalni. Legutóbb felhozta a barátom hozzám a legjobb barátját, én felkeltem (hajnalban) és azonnal nekiálltam kaját csinálni pl.

Kicsit sem tart senki engem unalmasnak. És ez itt a legjobb. Engem az emberek vagy szeretnek ,vagy utálnak. Nem tartanak semlegesnek.

ilyen csaj kell a pasiknak, nem olyan aki unalmas. ja és amint elolvastam a kérdést nekem is a ronda szó jutott eszembe! :D

2012. okt. 7. 20:46
 26/26 anonim ***** válasza:

a "pasiknak" alapvetően a szép lányok kellenek, és nem utolsó sorban az elérhetőek. ha nem hagyja magát a csaj akkor mit csináljak vele?

okos és szép lány a legjobb, csak álljon velem szóba :D persze ha csak csinos akkor még túlteszem magam azon ha nem egy agysebész

2012. okt. 8. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!