Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a pasiknak a rendes lányok?
Rendes alatt azt értem, hogy lehet rá számítani, kedves, figyelmes, hűséges társ.
Komolyan érdekel a válasz, mert nem értem, hogy miért van ez. A környezetemben van olyan csaj, aki szép is meg normális is, még se akarnak tőle a pasik semmit. Van olyan is aki kifejezetten csúnyácska, de világ életében összefeküdt mindenkivel (tényleg nem válogat), neki meg komoly kapcsolata van.
Vagy túl unalmasnak, kiszámíhatónak tűnik egy normális csak, és azért nem kellenek senkinek?
A kérdésről nekem rögtön az jutott eszembe, hogy biztos rondák.
Relatív, hogy kinek mi tetszik.
én is csak a normálisakra bukok,de már kezdem azt hinni,hogy csak legenda és már nem léteznek
mikor már azt hittem találtam egyet kiderült,hogy a szíve helyén valószínűleg egy kő van
bzdmeg..
ha tudom hogy itt ennyi nyomi pasi van akkor esküszöm kisem írok kérdést.
Nehogy már ilyenek válaszoljanak...:S
hát,ha bzdmegezel attól tartok már te sem tartozol a "normális" kategóriába
bocs
18-as válaszoló nem is a kérdező, :D
am hallod találtam egy olyan ártatlan, kedves, vidám lányt most pl, hazamentem megnéztem FB-ján a pasiját és abból a srácból sugárzott hogy ölt már embert... egy kibaxott GYILKOSsal jár az egyik legtündéribb lány akit valaha láttam...
Én szemét/nagyon határozott/nagy menő csajt sose szeretnék lehet akármilyen teste...
Csak az angyalokat keresem, de bár japánba születtem volna könnyebb dolgom lenne :/
De sosem adom fel ettől függetlenül
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!