Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellenek a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek a pasiknak a rendes lányok?

Figyelt kérdés

Rendes alatt azt értem, hogy lehet rá számítani, kedves, figyelmes, hűséges társ.

Komolyan érdekel a válasz, mert nem értem, hogy miért van ez. A környezetemben van olyan csaj, aki szép is meg normális is, még se akarnak tőle a pasik semmit. Van olyan is aki kifejezetten csúnyácska, de világ életében összefeküdt mindenkivel (tényleg nem válogat), neki meg komoly kapcsolata van.

Vagy túl unalmasnak, kiszámíhatónak tűnik egy normális csak, és azért nem kellenek senkinek?

2012. okt. 7. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A kérdésről nekem rögtön az jutott eszembe, hogy biztos rondák.

Relatív, hogy kinek mi tetszik.

2012. okt. 7. 19:47
 12/26 anonim ***** válasza:

én rendes lányokat keresek

15F

2012. okt. 7. 19:49
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem rendes lány kell!
2012. okt. 7. 19:49
 14/26 anonim ***** válasza:
Felhívás kell egy rendes lány! Akár a kérdező barátnője is lehet az!:)
2012. okt. 7. 19:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy "normális". Minél több csajjal ismerkedtem meg, annál jobban rájöttem, milyen kevés olyan ember vesz körbe, akikkel tényleg együtt tudok élni (még ha nem is életem végéig), akivel egyre jár az agyunk, egyre "rezgünk". Ha egy férfi vagy akár egy nő ilyet talál, sosem fogja elengedni.
2012. okt. 7. 19:54
 16/26 anonim ***** válasza:
és a lányoknak miért nem kellenek a rendes pasik?????????
2012. okt. 7. 19:55
 17/26 anonim ***** válasza:

én is csak a normálisakra bukok,de már kezdem azt hinni,hogy csak legenda és már nem léteznek

mikor már azt hittem találtam egyet kiderült,hogy a szíve helyén valószínűleg egy kő van

2012. okt. 7. 19:56
 18/26 anonim ***** válasza:

bzdmeg..

ha tudom hogy itt ennyi nyomi pasi van akkor esküszöm kisem írok kérdést.

Nehogy már ilyenek válaszoljanak...:S

2012. okt. 7. 20:00
 19/26 anonim ***** válasza:

hát,ha bzdmegezel attól tartok már te sem tartozol a "normális" kategóriába

bocs

2012. okt. 7. 20:02
 20/26 anonim ***** válasza:

18-as válaszoló nem is a kérdező, :D

am hallod találtam egy olyan ártatlan, kedves, vidám lányt most pl, hazamentem megnéztem FB-ján a pasiját és abból a srácból sugárzott hogy ölt már embert... egy kibaxott GYILKOSsal jár az egyik legtündéribb lány akit valaha láttam...

Én szemét/nagyon határozott/nagy menő csajt sose szeretnék lehet akármilyen teste...

Csak az angyalokat keresem, de bár japánba születtem volna könnyebb dolgom lenne :/

De sosem adom fel ettől függetlenül

F19

2012. okt. 7. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!