Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek a pasiknak a rendes lányok?
Figyelt kérdés
Rendes alatt azt értem, hogy lehet rá számítani, kedves, figyelmes, hűséges társ.
Komolyan érdekel a válasz, mert nem értem, hogy miért van ez. A környezetemben van olyan csaj, aki szép is meg normális is, még se akarnak tőle a pasik semmit. Van olyan is aki kifejezetten csúnyácska, de világ életében összefeküdt mindenkivel (tényleg nem válogat), neki meg komoly kapcsolata van.
Vagy túl unalmasnak, kiszámíhatónak tűnik egy normális csak, és azért nem kellenek senkinek?
Mi az hogy normális? Ki határozza meg hogy mi a normális?:9
Mindenkinek más kell,mert mindenki más..ennyi
2012. okt. 7. 19:39
2/26 anonim válasza:
mert fordítva is így van :)
3/26 anonim válasza:
én normálist keresek, de pont nem találok :(((
4/26 anonim válasza:
utolsó szerintem te egyet sem találsz:)
Ezt a hülye szöveget:D
2012. okt. 7. 19:40
5/26 anonim válasza:
De, nagyon is szükség volna rájuk. Ám sok esetben maguk a rendes lányok szabnak ennek gátat. Hadd ne kezdjem el ecsetelni, hogy a környezet ma már mekkora befolyásoló hatással tud lenni az emberre...
2012. okt. 7. 19:43
6/26 anonim válasza:
Szerintem olyan értékrendű embereket értesz "pasik" alatt, akiké nem harmonizál a tiéddel. Vagy nem juttatod az értékeidet megfelelően kifejezésre, vagy mert a jellemzés amit írtál magadról az nem találkozik ezeknek a pasiknak a véleményével. Ha komoly kapcsolatban gondolkodok akkor a rendes lányok irányába billen a mérleg, de nagyon bejönnek a temperamentumos, manipulatív csajok is, így velük szívesebben jövök össze kaland céljából, és szórakozni is szívesebben járok. Feleséget meg még nem keresek, de ha aktuális akkor a rendes lány attitűd előnyös lehet!
2012. okt. 7. 19:44
7/26 anonim válasza:
Valami nem stimmel. Rám is azt mondják, hogy rendes lány vagyok, meg normális. Én nem érzem így, vagyis, persze, az vagyok, de ugyanúgy bennem van az őrültség, a buli is, csak nem úgy használom, ahogy mások. Szerintem nincs olyan, hogy valaki full normális, rendes meg minden, mindenkiben van egy kis őrült vonal, ami a megfelelő ember mellett előjön. :D
Egyébként eddig még én sem kellettem senkinek, de talán nem véletlenül van ez így. Próbálom úgy felfogni, hogy ez azért van, mert még nekem is meg kell ismernem magam, ki kell hogy alakuljon a véleményem, ízlésem minden téren.
17/L
8/26 valaki a tömegből válasza:
Őszintén szólva én sem nagyon értem ezt, ha az illető személy visszahúzódó távolságtartó elriaszthatja a fiúkat. Nagyon sokat számit a kisugárzás is ha pl randi helyzetben bizonytalanságot, szorongást érez azzal kellemetlen helyzeteket teremthet ami elég ahhoz hogy a pasi elbizonytalanodjon és ne kérjen második randit.
9/26 anonim válasza:
biztos hogy van még valamilyen rossz tulajdonságot amit nem írsz le, pl visszahúzódó vagy. Én személy szerint nem bírom a félénk lányokat, idegesítenek hogy nekem kell kideríteni hogy ők mit akarnak mert ők sem tudják elmondani.De nembaj ahogy idősebb leszel elmúlik a félénkség:)
10/26 anonim válasza:
Nekem egy normális csaj kell, viszont nem találok. A legtöbb lány vagy r..nc, vagy pedig rossz fiúkra buknak. Szóval nem hiszem el, amit a barátnődről írtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!