Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Monster- kérdése:

Megcsaltam a barátnőmet, elkaptak 4 barátnöjével és szarnak vertek. Azt mondták hogy minden nap ütni fognak Mit csináljak? Ha feljelentem öket nagyon gáz? A rendőrségen kiröhögnek bazzz.

Figyelt kérdés
...
2012. okt. 7. 01:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, haver!!!! Küzdj!!!!!!!!
2012. okt. 7. 04:29
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés fake, vagy igaz?! Ha igaz, akkor elég vad környéken élhetsz...
2012. okt. 7. 05:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj a rendőrségre és jelentsd fel őket!

Főleg,hogy ezek után bármit kinézek belőlük.

Pl:Megint mennek,hogy megverjenek,Te megütöd az egyiket,tegyük fel,hogy nem túl erősen.Végeznek a püföléseddel,majd hazafelé menet kigondolják,hogy megszivatnak egy kicsit.Így azon a lányon amelyiket Te is "megütötted",látható sérülés nyomokat hagynak.Besétálnak az ügyeletre,majd a rendőrségre.Ott mind az öten rendeznek egy műsírást...Szóval onnantól kezdve Te le vagy írva a rendőrség szemében.:(

Hidd el,amit leírtam,azt a mai lányokból kinézem,pláne úgy,hogy a megcsalással extrém módon sértettnek érzi magát.

Ezért mondom,hogy menj a rendőrségre,még mielőtt ők megelőznek.

2012. okt. 7. 07:33
 24/30 anonim ***** válasza:

8-as de nagy szám vagy, szerintem a kérdezőnek se az a baja, hogy nem bírna el velük, de egy nőt ki üt meg?

ha meg 5-en támadnak akkor nem lehetne finoman intézni, kiütni az egyiket, aztán a másikat, de akkor meg megint ő lenne a rossz,

2012. okt. 7. 08:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Én is űzők küzdősportokat, nem vagyok legyőzhetetlen, de egy mai nyeglepöccsel erőlködés nélkül elbánnék. Pláne több lánnyal együtt. Nem olyan fura ez, jelentsd fel rendőrségen, mert bár a személyes érzéseim szerint a megcsalás miatt bőven megérdemled, de ilyet nem lehet csinálni sem lánnyal sem fiúval.
2012. okt. 7. 09:24
 26/30 anonim ***** válasza:
ezért nem kell szutykos cigányokkal kikezdeni :)
2012. okt. 7. 09:32
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"8-as de nagy szám vagy, szerintem a kérdezőnek se az a baja, hogy nem bírna el velük, de egy nőt ki üt meg? "

Bárki. Hidd el. Nem hagyná egyetlen ff. sem "sz.rrá" verni magát, hanem lépne, ha tudna.

Emberek vagyunk, védjük magunkat. Nem ütünk meg gyengébbeket (így írom, mert én is nő vagyok), amíg nem muszáj, de ha vadul támadnak, akkor visszaütünk.

2012. okt. 7. 14:34
 28/30 anonim válasza:
42%
Megerdemelted
2014. márc. 21. 11:04
 29/30 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
53%
Dugd meg a masik 4 is.
2015. jan. 15. 00:26
 30/30 anonim ***** válasza:
53%
Én élvezném ha 4 nő verne
2015. jan. 18. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!