Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye egy csajnak olyan fiúnál, aki nemrég jött össze a barátnőjével (1hónap)?
Tetszik egy fiú,de még nem ismerjük egymást,csak neten láttam,de újévkor egy helyen leszünk.Nem tudom,hogy ott lesz-e a barátnője,de ha tetszeni fogok neki,akkor fiúk szerintetek lenne velem az este?
Próbálkozhatok nála?
(most jöhet az hogy szemét vagyok,hogy van barátnője meg minden,de nekem nagyon tetszik).
17 F , 17 L
Nem az, hogy szemét vagy, de az, hogy tetszik, meg kedves stb. az ne legyen indok! Ne bonyolódj bele, higyj nekem! Saját káromon tudom, hogy milyen rossz, mikor hiteget, hogy majd szakít és veled lesz, szeret, szexletek beleszeretsz stb. aztán több hónapos viszony után észreveszed, hogy csak nem akar elszakadni a barátnőjétől... És akkor KU-RVA SZAR lesz NEKED! Gondolkodj egy kicsit? Van jobb/hasonlós pasi a világon? Hogyne lenne. Megéri belebonyólódni egy ilyen kapcsolatba, hogy után, h kiderül mindenki szemében te legyél a gaz csábító. Hidd el, nem éri meg....
Gondolkozz egy kicsit.
15/L
Mennyi itt a kulturált ember és még ők r...oznak álljatok bele a tükörbe és köpjetek egyet !!!!!
Miért ne ismerkedhetnél vele ?? Kitiltja meg hmmm senki az égadta világon senki!!
De én nem akarnék járni vele. :P
igen szemét vagyok,de istenem,csak én legyek boldog. :)
Amúgy nem lenne pletyka vagy valami,mert nem is abban a megyében lakok,csak újévkor leszünk ugyan ott. :)
Nem vagyok ringyó. 14 voltam és egyszerűen csak naiv. Elhittem neki azt is, amit a kisujjából szopott.
Azóta egy sráccal voltam, és vele vagyok már majdnem egy teljes éve. Szerintem előbb mérj össze a többi kis "hozzám hasonló csitrivel", hogy náluk meddig tart egy kapcsolat és hogy néz ki egy buli, azután oktass ki bárkit is. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!