Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye egy csajnak olyan fiúnál, aki nemrég jött össze a barátnőjével (1hónap)?
Tetszik egy fiú,de még nem ismerjük egymást,csak neten láttam,de újévkor egy helyen leszünk.Nem tudom,hogy ott lesz-e a barátnője,de ha tetszeni fogok neki,akkor fiúk szerintetek lenne velem az este?
Próbálkozhatok nála?
(most jöhet az hogy szemét vagyok,hogy van barátnője meg minden,de nekem nagyon tetszik).
17 F , 17 L
Ne hallgass rá. :)
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy a te életedet hogyan csinálod. :)
Már voltam ilyen szituációban,és ha mást nem érdekelt,hogy nekem rossz,akkor engem mért érdekeljen?
ugyan..
Amúgy meg azzal a csajjal úgy sem találkozom többet. :P
Kedves Kérdező!
Nem kioktatást akarsz, csak választ a kérdésedre, de őszintén segíteni szeretnék.
Ha már Veled megtették, Te is megteszed mással? Tedd meg azzal, aki Veled kib@szott, egy qrva szót sem szólna senki szerintem. Az, hogy a saját boldogságod keresed, az ok, de ez nem fog boldogsághoz vezetni. Amit adsz az életben, azt kapod majd vissza valamikor, én ebben hiszek.
Tegyük fel, megismerkedsz később egy hapsival, beleszeretsz, majd megcsal, és azt hozná föl, hogy ő csak boldog akart lenni arra a röpke órácskára. Azt felelnéd, persze, ok, rendben, jogos?
Tudod, aki veled megtette, meg fogja bánni. Ha Te megteszed, böjtölni fogod.
Summa summarum, lehet, hogy lenne veled az este, főleg, ha nincs ott a nője és van elég alkohol. Próbálkozhatsz is, fizikálisan képes vagy rá. Ha erkölcsileg is, akkor úgyis megteszed. Abba azért gondolj bele: ha a szűk két hónapos kapcsolatában máris kifele kacsintgatna, valószínű, hogy veled is megtenné ugyanezt, és akkor majd jön, hogy a férfiak szemetek. Utána majd Te adsz olyan tanácsokat a hasonló kérdésekre, hogy NE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!