Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, elkaptak 4 barátnöjével és szarnak vertek. Azt mondták hogy minden nap ütni fognak Mit csináljak? Ha feljelentem öket nagyon gáz? A rendőrségen kiröhögnek bazzz.
9 Hozzáfűzném, hogy ebben nincs semmi fura. Régen a nők is, a férfiak is jóval erősebbek voltak a sok fizikai munkától. Ma már ennek csökken a jelentősége.
Ezzel nincs is gond, de néhány emberke meg gyúrogat, sportol, ők erősebbek lesznek- ezzel sincs gond, amíg nem támadásra, verekedésre használják, hanem esetleg csak megvédik magukat másoktól.
"5 lány pedig? Reálisan át kellene gondolni ezt, mielőtt válaszoltok- ha nem kamu, nyilván nem véletlenül írja, hogy sz.rrá verték."
És ha ne adj' isten tényleg ilyen komoly, többszöri tettlegességig fajul a dolog, az elsőnek kiüti két fogát, akkor a másik 4 valszeg majd visszalép. De persze ez nem szép dolog, fujj...
Jelentsd fel őket ( vagy intézd úgy, hogy otthon, sötétben támadjanak rád, és akkor mérlegelés nélkül szétbszhatod a fejüket baltával, asszem már hatályba lépett ez a törvénymódosítás ).
10: Ez azért nem egészen így működik, hogy ha megcsalta, már meg is verhetik.
Ha egy nő teszi fel a kérdést, hogy a barátja megpofozta, mivel megcsalta, már ezerrel írogatnák, hogy azonnal induljon feljelentést tenni.
(És ezt úgy írom, hogy nő vagyok én is- de sosem tennék olyat, amit a lányok)
13: Ha rájuk tud ijeszteni, lesz lehetősége fogkiütésre, de 5 személynél kettő simán lefoghatja két karját és még marad három aki üsse... nehéz ügy ez.
A baltás nem érné meg, egy balul elsült tárgyalás miatt akár börtönt is kaphatna, a végén őt csuknák le. Törvény ide vagy oda, rizikós. (És ezt SEM tenném, nem szeretnék senkiben ilyen károkat okozni, bárhogy verne meg... megölni pláne nem).
Én vagy az önvédelmet választanám- támadtak már csoportosan meg, de másképp jön ki a dologból, aki ismer harcművészeteket (pedig viszonylag erős férfiak voltak).
Vagy a törvényes utat.
Hu de gáz gyerekek.
Kösz a commenteket
#15:
úgy gondoltam, hogy ha következő alkalommal jönnek, akkor nem muszáj megvárni amíg lefogják, kilátástalan helyzetbe kerül.
A többiben remélem azért észre vettél némi kis túlzást is - még mielőtt valaki félreérti, nem úgy értettem a baltásat, hogy mészároljon le mindenkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!