Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Monster- kérdése:

Megcsaltam a barátnőmet, elkaptak 4 barátnöjével és szarnak vertek. Azt mondták hogy minden nap ütni fognak Mit csináljak? Ha feljelentem öket nagyon gáz? A rendőrségen kiröhögnek bazzz.

Figyelt kérdés
...
2012. okt. 7. 01:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

9 Hozzáfűzném, hogy ebben nincs semmi fura. Régen a nők is, a férfiak is jóval erősebbek voltak a sok fizikai munkától. Ma már ennek csökken a jelentősége.

Ezzel nincs is gond, de néhány emberke meg gyúrogat, sportol, ők erősebbek lesznek- ezzel sincs gond, amíg nem támadásra, verekedésre használják, hanem esetleg csak megvédik magukat másoktól.

2012. okt. 7. 01:59
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel őket.Ha csoportban támadtak és ha elmondod hogy milyen durva dolgokat csináltak veled akkor nem fognak kiröhögni.
2012. okt. 7. 02:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"5 lány pedig? Reálisan át kellene gondolni ezt, mielőtt válaszoltok- ha nem kamu, nyilván nem véletlenül írja, hogy sz.rrá verték."

És ha ne adj' isten tényleg ilyen komoly, többszöri tettlegességig fajul a dolog, az elsőnek kiüti két fogát, akkor a másik 4 valszeg majd visszalép. De persze ez nem szép dolog, fujj...

Jelentsd fel őket ( vagy intézd úgy, hogy otthon, sötétben támadjanak rád, és akkor mérlegelés nélkül szétbszhatod a fejüket baltával, asszem már hatályba lépett ez a törvénymódosítás ).

2012. okt. 7. 02:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

10: Ez azért nem egészen így működik, hogy ha megcsalta, már meg is verhetik.

Ha egy nő teszi fel a kérdést, hogy a barátja megpofozta, mivel megcsalta, már ezerrel írogatnák, hogy azonnal induljon feljelentést tenni.

(És ezt úgy írom, hogy nő vagyok én is- de sosem tennék olyat, amit a lányok)

2012. okt. 7. 02:01
 15/30 anonim ***** válasza:

13: Ha rájuk tud ijeszteni, lesz lehetősége fogkiütésre, de 5 személynél kettő simán lefoghatja két karját és még marad három aki üsse... nehéz ügy ez.

A baltás nem érné meg, egy balul elsült tárgyalás miatt akár börtönt is kaphatna, a végén őt csuknák le. Törvény ide vagy oda, rizikós. (És ezt SEM tenném, nem szeretnék senkiben ilyen károkat okozni, bárhogy verne meg... megölni pláne nem).

Én vagy az önvédelmet választanám- támadtak már csoportosan meg, de másképp jön ki a dologból, aki ismer harcművészeteket (pedig viszonylag erős férfiak voltak).

Vagy a törvényes utat.

2012. okt. 7. 02:04
 16/30 A kérdező kommentje:

Hu de gáz gyerekek.

Kösz a commenteket

2012. okt. 7. 02:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Kérj nyugodtan segítséget. Aki kinevet, magát minősíti vele.
2012. okt. 7. 02:07
 18/30 anonim ***** válasza:

#15:

úgy gondoltam, hogy ha következő alkalommal jönnek, akkor nem muszáj megvárni amíg lefogják, kilátástalan helyzetbe kerül.

A többiben remélem azért észre vettél némi kis túlzást is - még mielőtt valaki félreérti, nem úgy értettem a baltásat, hogy mészároljon le mindenkit :)

2012. okt. 7. 02:19
 19/30 anonim ***** válasza:
hát...legalább megtanulod hogy ne csalj meg senkit...
2012. okt. 7. 02:46
 20/30 A kérdező kommentje:
Elég köcsög voltam az biztos,nem kellet volna pláne ha tudom ezt akkor meg vég kép nem csinálom.
2012. okt. 7. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!