Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi számít kövérnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi számít kövérnek?

Figyelt kérdés
Linkeljetek lécci képet is. És azért ne a végletet ha lehet!!! Meg olyat is ami tetszik! Köszi :) Jah és kort is írjatok:)
2012. okt. 6. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Képvaz nincs de a 10nél több felesleg az már sok.
2012. okt. 6. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

hmm ez egy nagyon szubjektív kérdés..

Nekem személy szerint egy eléggé érdekes "rendszerem" van. Először tisztázzuk le, hogy duciimádó vagyok!

Az, akin van felesleg, de inkább még "normál alakú", az telt.(mondjuk 160/65-70) Aki ez alatt, az természetesen vékony. NÁLAM!

Akin van felesleg, úgy oszlik el rajta, hogy mindenhol van, ARÁNYOSAN az a duci, nos, nálam ez a befutó (160 centihez mondjuk 70-75 esetleg 80kg, de ez alkatfüggő)

És ami ezen túl esik, magyarul alaktalanul hájas, az a kövér.

Duci és aki nekem tetszik:

[link]

Remélem érthetően írtam le :)

2012. okt. 6. 22:12
 3/5 Szőrös Kacsa ***** válasza:
Nekem az már dagadt akit a #2 linkelt
2012. okt. 6. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
15%

szerintem is.

Az a baj hogy photoshoppolt képet tett be.Egy ugyanolyan alakú csaj photoshop nélkül:

[link]

....csak mondom.

Én 60 kiló vagyok de még ez is sok 165 cenzihez.Ha ennél több lennék azt már nem bírnám.

Én jobban érzem magam vékonyan.

2012. okt. 6. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

erre a kérdésre nincs válasz!!!!

van aki a duci lánykat (70-90 kg), van aki a vékonyakat (40-60 kg), van aki meg a kövér lányokat (120-240 kg) szereti. Szóval bárki bármit ír, az csak az 1-ik nézőpont.

Kb még kismilió van.

2012. okt. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!