Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámhajtott egy egyetemi csoporttársnőm, de én a fiúkat szeretem. Mit tegyek, hogy ne derüljön ki a titkom?
Egy nagyon helyes, kedves lányról van szó, akivel jóban vagyok és a minap elhívott randizni. Igent mondtam, mert úgy gondoltam, hogy csak barátként találkozunk. Utána viszont arra terelődött a téma, hogy van-e barátnőm, meg hogy ő nagyon vonzónak talál. Na ilyenkor bánom, hogy meleg vagyok, mert ha egy kicsit is vonzódnék a lányokhoz testileg, akkor gondolkodás nélkül járnék vele. De így? Most mit csináljak? Őt sem akarom megbántani és azt sem akarom, hogy az egyetemen kitudódjon, hogy meleg vagyok.
23/F
ilyen szituációban, ha megkérnének, hogy ne mondjam el, akkor nem is mondanám senkinek sem
ha jó fej a csaj, akkor nyugodtan mondd el neki mi a szitu
Azért óvatos lennék ezzel az elmondom dologgal, persze nem tudom mennyire ismered.
De megnyugtatlak ugyanezekkel a szituációkkal küzdök én is!:D Ha hetero lennék kb. 5 potenciális barátnő jelölt közül választhatnék,csak hát sajnos...
Szerencsére ilyen randira hívás nem történt,igyekezek tartani a távolságot,sok idő kell,hogy megbízz valakiben ennyire.Most mondanám hozd fel a meleg témát,de ezek után inkább ne. Finoman utasítsd vissza.
Csak ügyesen:D
23F egyetemista;)
Mondd meg neki egyszerűen, az a legjobb és legtisztább. Ma már egy huszonévesnek ez nem tabu.
21 f
Szia,
Szerintem nem csak én vagyok ilyen kíváncsi(vagy igen),hogy sikerült?:)
4/6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!