Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta rámhajtott a bátyja, azóta levegőnek néz. Miért?
Van egy srác. Velem egyidős. Buszon ismertem meg, és rögtön rám is "hajtott". Egyértelmű volt, hogy tetszek neki, mikor meglátott mindig rámvigyorgott (én meg rá:)), de aztán pár hét múlva megismertem a bátyját is egy buliban. A bátyja helyesebb (aztmondják), de engem mégis Ő(az öcsi) fogott meg.:S Sajnos az öcsi is ott volt a bulin, és látta, hogy mivan, pedig Ő is hajtott rám, és ha nincs ott a bátyja, akkor valszeg össze is jövünk. De a bátyja is rámhajtott, és majdnem össze is jöttünk... csak azért nem, mert nekem az öccse jön be. Miután megtudta az öccse, hogy a bátyja rám hajt, azóta levegőnek néz.:'( Pedig én aztán nem tehetek róla.:D Nem flörtöltem vele, vagy ilyesmi... A buli óta már eltelt pár hét, de még mindig levegőnek néz az öcsi. A bátyjával azóta nem találkoztam, viszont felvett msnre, és ott rám szokott írni. Most mivan?:S Miért állt le a hajtással az öcsi?:/
16/L
Bro Code
vagyis haver csajával soha
ez testvéreknél még talán sokkal jobban érvényes, így érvényesül a code, hogy hogy néz már ki az hogy a bátyám hajtott rá, most meg az öccs....
beszélj erről az öccsel
Elég egyértelmű, a saját testvérével nem akar és nem tud versenyezni!
Szerintem az lenne a legésszerűbb ha közölnéd a bátyjával, hogy az öccse jön be neked, illetve az öcsinek is elmondhatnád, hogy ő a befutó!
22/F
Valószínű, h az öccse tisztában van azzal, hogy a legtöbb lánynak a bátyja jön be...
És biztos azt is tudja, hogy akit kinéz magának a bátyja, azt meg is szerzi... Szerintem az öcsi félre értette a dolgokat, ha Ő nem keres Téged, akkor keresd meg Te Őt!!!
És mondd el neki, hogy Téged Ő érdekel, nem pedig a bátyja!! Szerintem ez a legtisztább megoldás, a bátyjának meg mondd meg, hogy "Bocsi, de az öcséd jön be..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!