Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta rámhajtott a bátyja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta rámhajtott a bátyja, azóta levegőnek néz. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Velem egyidős. Buszon ismertem meg, és rögtön rám is "hajtott". Egyértelmű volt, hogy tetszek neki, mikor meglátott mindig rámvigyorgott (én meg rá:)), de aztán pár hét múlva megismertem a bátyját is egy buliban. A bátyja helyesebb (aztmondják), de engem mégis Ő(az öcsi) fogott meg.:S Sajnos az öcsi is ott volt a bulin, és látta, hogy mivan, pedig Ő is hajtott rám, és ha nincs ott a bátyja, akkor valszeg össze is jövünk. De a bátyja is rámhajtott, és majdnem össze is jöttünk... csak azért nem, mert nekem az öccse jön be. Miután megtudta az öccse, hogy a bátyja rám hajt, azóta levegőnek néz.:'( Pedig én aztán nem tehetek róla.:D Nem flörtöltem vele, vagy ilyesmi... A buli óta már eltelt pár hét, de még mindig levegőnek néz az öcsi. A bátyjával azóta nem találkoztam, viszont felvett msnre, és ott rám szokott írni. Most mivan?:S Miért állt le a hajtással az öcsi?:/

16/L

2009. dec. 16. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Bro Code

vagyis haver csajával soha

ez testvéreknél még talán sokkal jobban érvényes, így érvényesül a code, hogy hogy néz már ki az hogy a bátyám hajtott rá, most meg az öccs....

beszélj erről az öccsel

2009. dec. 16. 20:54
 2/9 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű, a saját testvérével nem akar és nem tud versenyezni!

Szerintem az lenne a legésszerűbb ha közölnéd a bátyjával, hogy az öccse jön be neked, illetve az öcsinek is elmondhatnád, hogy ő a befutó!

22/F

2009. dec. 16. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, h az öccse tisztában van azzal, hogy a legtöbb lánynak a bátyja jön be...

És biztos azt is tudja, hogy akit kinéz magának a bátyja, azt meg is szerzi... Szerintem az öcsi félre értette a dolgokat, ha Ő nem keres Téged, akkor keresd meg Te Őt!!!

És mondd el neki, hogy Téged Ő érdekel, nem pedig a bátyja!! Szerintem ez a legtisztább megoldás, a bátyjának meg mondd meg, hogy "Bocsi, de az öcséd jön be..."

2009. dec. 16. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:
naigen... de a bátyjára is érvényes h nem versenyzik a testvérével nem? és ő is tudta h hajt rám az öcsi.
2009. dec. 16. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Na de Ő az öregebb. Lehet így le van tudva?
2009. dec. 16. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
hogy lehet, hogy odáig fajult, hogy majdnem összejöttetek? pedig állítólag neked az öcsi tetszik? akkor nem jut el az ember a "majdnem" fázisig. tévedek?
2009. dec. 16. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szolidaritásból, hogy ne legyen a testvére vetélytársa. De én megkérdezném a helyedben, hogy lehet-e beleszólásom abba, ami engem is érint, vagy megegyeztek ők ketten a fejem fölött:/
2009. dec. 16. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az öcsik szinte mindig helyesebbek xDDD
2009. dec. 16. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
beszélj az öcsivel de én se jonék ossze azzalaa csajal akire tesó hajtott:D 20/f
2009. dec. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!