Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja? Ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja? Ennek ellenére is levegőnek nézhet?

Figyelt kérdés
Van valaki, akinek elmondtam, hogy tetszik nekem. Később azt mondtam, hogy csak átmeneti fellángolás volt és nem akarok belőle nagy ügyet csinálni (féltem a visszautasításról). Ő ettől kiborult és megharagudott rám..Aztán később kitalálta, hogy tetszik neki valaki, mert tudta, hogy ettől kiborulok majd (a legjobb barátnőjétől hallottam vissza). Ha elvileg nem akarna tőlem semmit, miért csinálná ezt? Közben azt is mondta, hogy meg se vártam, hogy reagáljon. Most nem szólunk egymáshoz, csak folyton néz. Miért borult ki attól, hogy visszavontam és miért találta ki, hogy tetszik neki valaki, hogy kiborítson?
2010. febr. 5. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy közben van valakije. Épp ezért is nem akartam belőle nagy ügyet csinálni, de már szörnyen szenvedtem.
2010. febr. 5. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt Te szúrtad el,Neked is kell helyrehoznod,kár volt taktikázni meg kombinálni.Menj oda hozzá,szólítsd le,és mondd el neki a teljes igazságot.Ennél jobbat nem tehetsz.Inkább,minthogy a gép előtt ülve variálj.Egyébként meg nekem sem tetszene,ha egyik pillanatban ezt mondanák,másikban meg azt.Én is megsértődnék ezen,ha tetszene az illető.Ergo,tetszel neki,és fájt neki,hogy szórakozol Vele.(Nyilván ő nem is sejti,hogy komolyan gondoltad,mert ügyesen titkoltad.)
2010. febr. 5. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát azt akarja, hogy legyél belé szerelmes :) ennyi.

Egy nő sosem fogja elfogadni azt, hogy az előbb szeretted, aztán meg már nem, én sem fogadnám el. Az tökmindegy hogy van e valakije. Honnan tudod, hogy nem azon filózott, hogy othagyja e azt a valakit miattad??

2010. febr. 5. 23:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy igen, kiborultam, miután megtudtam, hogy "tetszik" neki az a valaki. Ezután kérdezte, hogy miért akadtam ki, ha elvileg úgysem jelent semmit. Elmondtam neki, hogy de igenis jelent, csak féltem. Innentől kezdve nem szól hozzám.
2010. febr. 5. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Írjatok még, mert megőrülök.
2010. febr. 5. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Hátt,lehet ezzel féltékenyé akar tenni,vagy azt akarja h dönt el végre mit akarsz tőle.Am hány éves vagy??
2010. febr. 7. 03:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet ezzel idegesíteni akar téged!!
2010. febr. 7. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!