Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tuljadonságú (külső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tuljadonságú (külső, belső) fiú jut eszetekbe a Kristóf névről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom azokhoz akiknek a köcsög ugrik be elsőre róla,és nem a Steiner gyerek miatt....
2012. okt. 10. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem egy nagyképű büdös bunkó jut eszembe.... :D

magas,kicsit izmos, nagy kék szemek amolyan nők álma:DD

2012. okt. 11. 12:26
 13/18 anonim válasza:
(Nem Steiner Kristóf miatt): homoszexuális; ezen kívül meg: rövid göndör szőkés hajú, magas, "fogaskérdés", tudálékos
2012. okt. 11. 21:49
 14/18 anonim válasza:
Nyávogós, affektálós, tudálékos, idegesítő, végtelenül lassú, ügyetlen, langaléta, sápadt, vézna, antiszociális gyereket ismerek ezzel a névvel.
2012. okt. 12. 19:40
 15/18 Kata-Kata ***** válasza:
Tudjátok ennyi buta választ ritkán olvasok! Amikor megszületik egy gyermek a szülei, azért adnak neki egy nevet, mert az valamiért teszik nekik. Én is ezért adtam a fiamnak a Kristóf nevet! Azt,hogy milyen lesz 17 éves korára, nem is sejtettem. A külső és belső tulajdonágai az öröklött, és nevelt és tapasztalat útján szerzett tulajdonságokon alapszik. Semmi köze ezeknek ahhoz, hogy milyen nevet visel. Egyébként, 176 magas, szőkés barna hajú, vékony testalkatú, igen vagány kölök, sok baráttal.
2012. okt. 12. 19:48
 16/18 anonim válasza:
jófej, vicces , barátságos :) Külsőleg teljesen normális talán az átlagnál picibb vékonyabb srác :)
2012. okt. 13. 18:07
 17/18 anonim válasza:

Konkrétan a fiam jut eszembe erről a névről,aki kitűnő tanuló,nagyon jó természetű,iszonyú kreatív,bármiből képes egy új dolgot kreálni,és nagyon jó gyerek. Nem stréber, nem ismerkedik könnyen ,és megválogatja a barátait. Nem szereti a nagyképűséget,segítőkész,nagyon szereti a két testvérét,megbízható minden téren.Odafigyel a kinézetére,de csak annyira mint a mai gyerekek.Egyáltalán nem kétséges,hogy "fiú". Barna hajú,divatos frizurával,és szép szürkés-kék szemekkel. Egyszerűen imádni való. Tökéletesen illik hozzá a neve. Király választás volt. Még 12 év után is így gondolom. Amikor a nevét választottuk nem érdekelt bennünket,hogy más Kristófok milyenek.

Jó döntés volt.

2012. okt. 14. 19:39
 18/18 anonim válasza:

Nekem elsőre egy ismerősöm ugrik be, akinek nagyon szép az arca, barna, lenyalt a haja, óriásiak a szemei és kicsit vékony alkata van. Sokan mondják róla, h meleg, de szerintem nem. kedves, jófej, közvetlen.

Egyébként ha tőle elvonatkoztatok, egy szőke göndör, kékszemű, barnás bőrű, 12 év körüli fiú ugrik be, aki zárkózott, körülményes, okos, magának való, de ha valakinek megnyílik, akkor nagyon kedves. Remélem, segítettem :)

2012. okt. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!