Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tuljadonságú (külső, belső) fiú jut eszetekbe a Kristóf névről?
nekem egy nagyképű büdös bunkó jut eszembe.... :D
magas,kicsit izmos, nagy kék szemek amolyan nők álma:DD
Konkrétan a fiam jut eszembe erről a névről,aki kitűnő tanuló,nagyon jó természetű,iszonyú kreatív,bármiből képes egy új dolgot kreálni,és nagyon jó gyerek. Nem stréber, nem ismerkedik könnyen ,és megválogatja a barátait. Nem szereti a nagyképűséget,segítőkész,nagyon szereti a két testvérét,megbízható minden téren.Odafigyel a kinézetére,de csak annyira mint a mai gyerekek.Egyáltalán nem kétséges,hogy "fiú". Barna hajú,divatos frizurával,és szép szürkés-kék szemekkel. Egyszerűen imádni való. Tökéletesen illik hozzá a neve. Király választás volt. Még 12 év után is így gondolom. Amikor a nevét választottuk nem érdekelt bennünket,hogy más Kristófok milyenek.
Jó döntés volt.
Nekem elsőre egy ismerősöm ugrik be, akinek nagyon szép az arca, barna, lenyalt a haja, óriásiak a szemei és kicsit vékony alkata van. Sokan mondják róla, h meleg, de szerintem nem. kedves, jófej, közvetlen.
Egyébként ha tőle elvonatkoztatok, egy szőke göndör, kékszemű, barnás bőrű, 12 év körüli fiú ugrik be, aki zárkózott, körülményes, okos, magának való, de ha valakinek megnyílik, akkor nagyon kedves. Remélem, segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!