Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tuljadonságú (külső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tuljadonságú (külső, belső) fiú jut eszetekbe a Kristóf névről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 13:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
először steiner kristóf aztán éden hotel bárdi kristóf.
2012. okt. 6. 13:24
 2/18 anonim ***** válasza:
bu.is, nőies név - ez ugrik be elsőre, és nem a Steiner Kristóf miatt.
2012. okt. 6. 13:32
 3/18 A kérdező kommentje:
Jogos, de úgy értem környezetből, tapasztalatból, nem holmi "sztárocskáról". :)
2012. okt. 6. 13:33
 4/18 anonim ***** válasza:
krisztofóró
2012. okt. 6. 14:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem is a Steiner Kristóf ugrott be! :) Szerintem azért mert ritka név. Sőt egy Kristóf nevű ismerősöm sincs.
2012. okt. 6. 14:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Szőke, enyhén lányos fiú, esetleg selypít picit. De aranyos, és helyes. Nekem egy ilyen srác ugrik be, nem tudom miért.
2012. okt. 6. 21:34
 7/18 anonim válasza:
Nekem meg k*rv*ra hasonlít arra a nevem (Stenger Krisztián)de nem vagyok b*zi.
2012. okt. 7. 21:59
 8/18 tanárnő válasza:
Nekem a Kristóf tiszta tekintetű, tisztességes srác. Nem fekete hajú, nem kövér. És nem b..i, még akkor sem, ha ismerünk ilyet Kristófban.
2012. okt. 8. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem dagi,okos,szőke, elkényeztetett és kisé furcsa fiú. De ez nem jelent semmit. Ismerek egy jóképű,izmos, kedves Kristófot is.
2012. okt. 9. 15:19
 10/18 anonim válasza:
Nekem alacsony,enyhén szólva molett,szemüveges,barokk körmondatokban beszélő hímsoviniszta ember jut az eszembe a Kristóf névről!(aki csak jártatja a nagy száját de semmi építőt,értelmeset nem tud mondani)Amúgy ezt tapasztalatból írom,igaz csak 1 Kristófot ismerek,de az is eggyel több a kelleténél!!!
2012. okt. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!