Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Ha szerelmes vagy, B@SZHATOD. Ha a csaj miatt életstílust akarsz változtatni, az igen sz@r ügy.
Be vagy feszülve? Lazulj el. Verd ki a csajt a fejedből, ne kínozd magad, amit közben ráadásul élvezel!!
Dumálj az összes csajjal körülötted, kivéve vele. Érezd magad földöntúlian jól. Ne figyelj rá, ne foglalkozz vele. Ha a többi csaj bírni fog, ő is be akar majd hódolni, és magától jön, csak jól kell kezelni.
Nem ismerem a személyiséged, szóval lehet, hogy semmit nem ér a tanácsom, azért az első két mondat betonkonkrét, és ezt bármilyen esetben fenntartom. Sok sikert!
Amerikai pite 1-2-3-4-5
less el pár dolgot
Pedig muszáj lesz beszélgetni vele. Hívd el ide-oda, barátkozzatok össze, és ne támadd le az első pár randinál. 1-2 hónap haverkodás után meg majd eldől, mi sül ki belőle. Én is hasonló helyzetben voltam 10-ben, mint te, sokat dumáltam, találkozgattam Vele, össze is jöttünk. Azóta már kijártuk a középsulit, idén összeköltözünk.
Ne add fel sose!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!