Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van 1 csaj, akibe szerelmes vagyok, sajnos az osztálytársam, az osztályból van 1 srác akivel jobb viszonyban van mint velem, mindig megnevetteti stb. Vele szokot eljárni szórakozhelyekre, de köztük nem lesz semmi komolyabb, tudom, mert mondta a srác nekem. Én nem vok vmi nagy dumás és nem is járok szórakozóhelyekre és egy picit depis is vok emiatt, h nem tok vele rendesen beszélgetni. Nem tom felvegyem-e ezt az életstílust? Ti mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 5. 08:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Ha szerelmes vagy, B@SZHATOD. Ha a csaj miatt életstílust akarsz változtatni, az igen sz@r ügy.

Be vagy feszülve? Lazulj el. Verd ki a csajt a fejedből, ne kínozd magad, amit közben ráadásul élvezel!!

Dumálj az összes csajjal körülötted, kivéve vele. Érezd magad földöntúlian jól. Ne figyelj rá, ne foglalkozz vele. Ha a többi csaj bírni fog, ő is be akar majd hódolni, és magától jön, csak jól kell kezelni.

Nem ismerem a személyiséged, szóval lehet, hogy semmit nem ér a tanácsom, azért az első két mondat betonkonkrét, és ezt bármilyen esetben fenntartom. Sok sikert!

2009. aug. 5. 09:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Amerikai pite 1-2-3-4-5

less el pár dolgot

2009. aug. 5. 09:18
 3/12 A kérdező kommentje:
eleinte én is ezt tettem h más csajokkal beszéltem
2009. aug. 5. 09:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Pedig muszáj lesz beszélgetni vele. Hívd el ide-oda, barátkozzatok össze, és ne támadd le az első pár randinál. 1-2 hónap haverkodás után meg majd eldől, mi sül ki belőle. Én is hasonló helyzetben voltam 10-ben, mint te, sokat dumáltam, találkozgattam Vele, össze is jöttünk. Azóta már kijártuk a középsulit, idén összeköltözünk.

Ne add fel sose!

2009. aug. 5. 11:09
 5/12 A kérdező kommentje:
érdekes én is 10-es voltam idén, de vhogy télleg nem tok velebeszélni mert semmi nem jut eszembe
2009. aug. 5. 15:28
 6/12 anonim válasza:
én is vtam hasonló helyzetben.mindig kerestem a társaságát.odamentem hozzá dumálni,kérdezgettem ezt-azt.mi a hobbija mit szeret csinálni,ha van msn címed esetleg vedd fel és ott át is tudod gondolni a kérdéseket és válaszokat ha nem az erősséged a rögtönzés.sok szerencsét!:)
2009. aug. 6. 23:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a gond h naon jól néz ki a csaj, legalábbis szerintem és hát miatta kezdtem el kondizni stb de vmi stílust is fel kéne vennem ,de nem tom érdemes lenne olyant felveeni ami közel tudna hozni egymást vagy feletsem el és csak adjam magamat
2009. aug. 6. 23:12
 8/12 A kérdező kommentje:
És félek is h összejön vkivel,akkor nem tom mi lesz velem, letargiába esem...
2009. aug. 6. 23:16
 9/12 A kérdező kommentje:
ehhez a csajhoz egy olyan vki dukál aki férfinak nézki messziről, még izmosodnom kell és sajnos már 7 hónapja edzek és még ugyan ennit kell edzenem és ez a gondolat kikészít engem
2009. aug. 6. 23:26
 10/12 A kérdező kommentje:
ha belegondolok ő tesz engem érettebbé, mert 7 hónap óta rengeteget változtam mind a személyiségem mind a külsöm
2009. aug. 6. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!