Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 60 feletti nők és férfiak szeretik ha ilyen fiatal (20 év körüli) érdeklődik utánuk meg beszélgetnek velük?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre hogy mindkét nem szereti (öregasszonyok és öregemberek is egyaránt)
Szerintetek is?
ma 14:04
1/4 anonim válasza:
Az egójuknak jót tesz, de amúgy nem. Az ő korikban már csökken a libidó, nem úgy néznek egy emberre, mint egy fiatal.
2/4 anonim válasza:
Mármint minek örül? Lehet, hogy kedves ember, és szeret beszélgetni. Én nem vagyok 60, csak 49, és szoktam fiatalabb emberekkel beszélgetésbe elegyedni. Soha eszembe sem jutott volna, hogy szexuálisan érdeklődik irántam akármelyik is. Maradjunk már a realitások talaján.
3/4 anonim válasza:
Cuki amikor szerelmesek a gyerekek vagy ilyesmi de értelmes felnőttet ez nem izgat.
Kb mikor egy kisállat körbeugrál. Az a szint.
4/4 anonim válasza:
1:"nem úgy néznek az emberre mint egy fiatal.."
Nem vagyok biztos ebbe.
Én mondjuk 36 vagyok, de van egy férfi ismerősöm, ő 66, és úgy végignéz rajtam, a melleimet bámulja....én is gondolkodtam azon, hogy vajon kívánhatja e még a szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!