Budapesten melyik templomban vannak fiatal plébánosok, akikkel lehet beszélgetni?
Ne értsetek félre, 31/N vagyok, és azért szeretnék fiatal plébánossal beszélni, mert olyan valakire lenne szükségem, aki modern felfogású, jó kedélyű, nem unom meg, "fogja a kezem", hogy megtaláljam az utat Istenhez, és ebben tudna nekem segíteni.
Reformátusra lettem fiatalként keresztelve, de nem szeretnék az lenni. Katolikus szeretnék lenni, mert mások a nézeteim. Nagyon el vagyok veszve, és nagyon sokat gondolkozom a spiritualitáson, viszont vallási szempontból szeretnék efelé közeledni.
Köszönöm a segítséget, egyébként a IV kerületben lakom, ha esetleg valaki arra felé tud ajánlani valakit :)
Idősebbek között is van sok modern felfogású, ez szerintem nem függ a kortól. Sőt tudok fiatalabbak között is erősen tradicionalista felfogásút. Amúgy Újpesten Horváth István plébános fiatalabbak közé tartozik, viszont több ezer hívő tartozik hozzá, gondolj erre is.
De szinte mindenhol vannak különböző csoportok, ahova csatlakozhatsz. Ezen felül neked meg kell indítani a katolizálást is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!