Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap este több pucér képet is kaptam a férjemről, a péniszéről is(egy kamu profilról). Teljesen lesokkolt. Nemrég szültem, van másik gyermekünk. Nem értem a férjem hogy tehette ezt velünk.
ma 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
Veletek? Inkább te minek szültél neki 2 gyereket? Ugye azért, hogy megfogd magadnak örökre. Nos most már tudod, hogy se puncival, se gyerekkel nem tartasz meg magad mellett férfit soha! Nem igaz, hogy szülés után kezdett el leszarni téged, nem kanézegetett más nőket. Csak nem vettél róla tudomást. Vagy nem szexelsz vele eleget és máshol élvezkedik.
ma 13:27
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért hiszel ezeknek? Kiktől kaptad őket? Mutasd meg őket a férjednek!
ma 13:27
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
*nem kacsintgatott kifelé, nem nézegette a nőket.
ma 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
#2 A kérdező csinált kamuprofilt...
ma 13:29
 5/17 A kérdező kommentje:

2!

A férjem arca is rajta van a képeken! A mi hálószobánk tükre előtt készültek! Van közte meztelen egész alakos is.

ma 13:35
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Kitől kaptad? Mutasd meg őket a férjednek.
ma 13:54
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
Honnan tudod, hogy kamu profilról kaptad a képeket?
ma 13:55
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

"Nem értem a férjem hogy tehette ezt velünk." - Mit?

Vele kéne beszélned, én nem tudok segíteni.

ma 13:57
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván a férj küldte egy nőnek,a nő meg vissza a feleségnek ,hogy vegye már észre ,hogy hahooo
ma 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A szerető azt várja ,hogy dobd ki ..nyilván mit tegyél?Hát turjel.Biztos jobb lesz!Ja nem.
ma 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!