Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek ebben a helyzetben ?
Mond meg neki, hogy oké, keresgélsz közben mást, aki komolyan is gondolja, nem csak szórakozik.
Valószínű elgondolkodik, és megígér fűt fát.
Szomorú az, hogy csak így tudod majd megtartani.
Vele már tényleg nem fogsz tudni tervezni semmi komolyat.
Cserbenhagyott, és kihasznál.
Nem őt szeretet, hanem az emlékeket, meg amilyen régen volt.
A leírtak alapján úgy látom, hogy te kizárólag párkapcsolatot szeretnél vele. Ha ez így van, azzal semmi baj sincsen, a legfontosabb hogy eldöntsd, hogy te mit szeretnél, mire van szükséged, és az alapján döntsd el, hogy ezekkel a feltételekkel (ami ez alapján most egy összejárás) megfelel-e ez neked, belefér-e abba, amit te elvársz. Ha beleférne, akkor semmi baj nem lenne, folytathatnátok így, hiszen mindkettőtök erre vágyna. Viszont én úgy látom, hogy ez nem így van, teljesen egyértelműen más dolgokat vártok, más érzelmi szinten vagytok.
Fontos lenne ezt megbeszélnetek, hogy valóban így van-e. Viszont én ezek alapján úgy gondolom, hogy neked kellene a saját határaidat meghúzni. Ebben az esetben én nem találkoznék vele többet, mert így csak érzelmileg sérülsz ebben a kapcsolatban; sem elengedni nem tudod, sem továbblépni.
Visszaszerezni szerintem nem tudod. Ha nem keres, nem érdeklődik irántad, nem tesz kedves gesztusokat feléd vagy bármit a szexualitáson kívül, akkor szerintem ez a részéről már nem egy kapcsolat. De talán emiatt is érdemes lenne vele beszélni, hogy ő mit szeretne valójában vagy mit gondol és érez veled kapcsolatban.
Esélyed ezek alapján akár lehet is. Viszont egy ilyen szétmenés-összejövés komoly megterhelés egy kapcsolatban, amire figyelni kell. Egy ilyen során gyengül a bizalom, keletkeznek és maradnak sérelmek a felekben, amiknek a feldolgozása sok-sok idő és munka mindkettőtök részéről. Nem is sok esetben sikerült a környezetemben.
Én csak akkor mennék bele ebbe, ha a másik fél vállalja a részét és aktívan tesz is érte. Mert ha nem akkor az egy nagyon hosszú szenvedés lesz neked és neki is. A most elmondottak alapján én azt érzem, hogy te egyedül vagy az érzéseiddel és nem tudod ezeket vele megosztani, és ez egy elég magányos helyzet, sajnálom. Esetleg próbálj kicsit ideiglenesen szeparálódni tőle, tehát hogy ne találkozzatok minden nap, legyen egy kis énidőd. Ilyenkor kicsit megpróbálhatsz magadra figyelni.
De ha mégis megint belemennél ebbe, előtte mindenképpen adj időt magadnak, hogy kiheverd ami történt, hogy gondolkodj azon, hogy ezek után is tudjátok-e folytatni és meg tudsz-e benne bízni és hogy szeretnél-e ezért tenni. De a lényeg, hogy bárhogyan is történik, figyelj magadra, hogy hosszú távon ez egy jó és átgondolt döntés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!